Haberler

Trafikte tartıştığı adamın otomobilinin üzerine çıkıp tepindi! O anlar kamerada

Güncelleme:

Tekirdağ'daki trafik kavgasında kimliği belirsiz kişi, kavga ettiği adamın park halindeki otomobilinin üzerine çıkıp tepindi. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kimliği belirsiz kişi, kavga ettiği Selami G.'nin park halindeki otomobilinin üzerine çıkıp yumruk ve tekme ile camlarını kırarak kaportasına zarar verdi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Dün saat 17.00 sıralarında Cemaliye Mahallesi Akıncılar Caddesi'nde meydana gelen olayda 58 DN 071 plakalı otomobilin park edip aracından inen Selami G. ile kimliği belirsiz kişi arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Araya giren taraflar, kavgayı büyümeden önledi.

OTOMOBİLİN ÜSERİNE ÇIKIP TEPİNDİ

Gömleğinin yırtıldığı görülen Selami G., otomobilini de bırakıp olay yerinden kaçtı. Çevresindekilerin sakinleştirmeye çalıştığı kişi ise Selami G.'nin otomobilin üzerine çıktı, ardından da camlarını yumruk ve tekme ile kırıp, kaportasına zarar verdi. Saldırgan daha sonra olay yerinden uzaklaşırken, yaşananlar kameraya yansıdı.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine polisin olay yerine gelmesiyle otomobilinin yanına dönen Selami G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Tekirdağ Kavga Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title