Haberler

Çocuk parkında dehşet! Kendilerine saldıran Pitbull köpeklerini tabancayla öldürdüler

Güncelleme:

Bursa'da köpeklerini dolaştırmaya çıkaran iki kişi; köpeklerin kendilerine saldırması nedeniyle arkadaşlarından aldıkları tabancayla iki Pitbull cinsi köpeği, çocuk parkında başlarına ateş ederek öldürdü. Olay yerinden ayrılan zanlılar polisin operasyonuyla yakalandı.

Merkez Osmangazi ilçesi Alacahırka Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda Okan P. ve Mehmet Olcay U., arkadaşları Y. K. ve C.Ç. ile iki Pitbull köpeği çocuk parkında dolaştırmaya çıkardı. İddiaya göre bir süre dolaşan köpekler kendi aralarında kavga etmeye başlayınca Mehmet Olcay U. ve Okan P., birbirlerine zarar veren köpekleri ayırmak istedi. Ayrılan köpekler bu kez Mehmet Olcay U. ve Okan P.'ye saldırmaya çalıştı. Köpeklerin saldırısını önlemek isteyen şahıslar kurtulamayınca Y.K. ve C.Ç.'nin yanında bulunan kuru sıkıdan bozma tabancaları istedi.

Çocuk parkında dehşet...Kendilerine saldıran Pitbull köpekleri tabancayla öldürdüler

KÖPEKLERDEN BİRİ DAKİKALARCA CAN ÇEKİŞTİ

Şahıslar kendilerine saldıran köpeklere defalarca ateş ederek iki köpeği öldürdü. Köpeklerden biri olay yerinde ölürken, diğeri ise yerde dakikalarca can çekişti. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) büro ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı HAYDİ ekipleri yönlendirildi. Bir köpeğin öldüğü, diğerinin can çekiştiğini gören ekipler Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bilgi verdi. Olay yerine gelen belediye ekipleri, köpeklerin ikisini de alarak barınağa götürdü. Belediye ekiplerinin yaralı olarak götürdüğü köpek de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çocuk parkında dehşet...Kendilerine saldıran Pitbull köpekleri tabancayla öldürdüler

4 KİŞİ SAKLANDIKLARI EVDE YAKALANDI

Çocuk parkında çevresinde araştırma yapan polis ekipleri yerde iki adet boş kovan buldu. Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü SÖS Büro ekipleri mahallede başlattığı çalışmada olayı gerçekleştiren 4 kişiyi saklandıkları evde kıskıvrak yakaladı. Tabancaları sakladıkları yeri ekiplere gösteren şahıslar, tabancalara el konulmasının ardından gözaltına alındı. 4 şüpheliden köpeklerin sahibi olan Mehmet Olcay U.'ya PETVET sistemine kayıt işlemi yaptırmadığı iki köpek için 28 bin 964 lira para cezası uygulandı.

Çocuk parkında dehşet...Kendilerine saldıran Pitbull köpekleri tabancayla öldürdüler

Öte yandan sabah saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar gördükleri kan donduran manzara karşısında şaşkınlık yaşarken, bazı vatandaşlar ise köpeklere bakmakta zorluk çekti.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Olcay Osmangazi Bursa Haberler

500

Yorumlar (31)

Es ruzgar:

Pitbul lari vuranlar çok iyi yapmışlar bu cins köpekler zararlı tetiği çekenlere tşkler

240
19
yanıtYanıtla
Mikail arman:

O hayvanlara tetik çekenler bir gün sana ve çocuklarınada aynısını yaparlarsa acıyı,vahşeti yaşarsın o zaman anlarsın ama iş işten geçer.

yanıt17
yanıt128
Niğra:

EEEEEEEeeee hergün hergün bu köpeklerden sokağa çıkamaz olduk Antepli kız çocuğu gibi tanınmayacak şekilemi girseydi. diğer köpeklerinde bunlardan ne çektiğini gördük dişleri geçti mi bırakmıyor .öldürene kadar bence iyi yapmışlar

226
17
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

bu köpekleri öldürenlerin eline sağlık bu Pitbull köpekler adamı parçalıyor

175
24
yanıtYanıtla
Arda Genç:

Haberdede dediği gibi kendilerine saldıran pitbull köpeklerini öldürdüler napsalardı köpeklerin onları parçalamalarınımı bekleselerdi

189
5
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Buradan iyi olmuş diyerek artistlik yapmayın. Bu hayvanların hiç bir suçu yok. Asıl suç, bunları halkı korkutmak için besleyenlerdedir. Yémen ediyorum o adamlara rast gelseydim bende o köpekleri vuranlara hemde harbi silahla ateş ederdim.Her riski alırdım !

24
164
yanıtYanıtla
Güven Yaşar:

Tutanmı var

yanıt24
yanıt2
Erhan Cengiz:

Ne yapmaları gerekiyordu cocuklara saldırıp aylarca komada kalmalarını mı bekliyorsunuz o anda bende olsam aynı şeyi yaparım

169
8
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Ülkemizdeki bütün pitbullar toplatilıp toplu şekilde öldürülsün,bunların hiç biri insanımızın tek tırnağı bile etmez,

146
22
yanıtYanıtla
Barış :

Meşru müdafaa. Yapılması gereken yapılmış. İnsan hayatı daha değerlidir bu diğer canlıların hayatı değersiz anlamına kesinlikle gelmemeli, böyle bir durumun içinde ben olsam sokakta gezerken bir pitbul bana saldırsa artık son çare olarak öldürmek zorunda kalırım...

154
13
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title