Haberler

Cizre'de kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışmaları sürüyor

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde kaybolan 16 yaşındaki Mehmet Mehdi Demiralp için Dicle Nehri'nde yapılan arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler, su altında dalgıçlarla, su yüzeyinde botlarla ve karadan arama çalışmalarını sürdürüyor.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan 16 yaşındaki Mehmet Mehdi Demiralp için boğulmuş olabileceği şüphesiyle Dicle Nehri'nde başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

İlçede 16 Kasım'da kaybolan Demiralp'in cep telefonunun Dicle Nehri kenarında bulunması üzerine 17 Kasım'da başlatılan arama çalışmaları Şırnak ve Van'dan AFAD, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği, Cizre Belediyesi ve Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla devam ediyor.

Ekipler, AFAD Şırnak İl Müdürlüğü koordinasyonunda Demiralp'ın bulunması için Türkiye, Suriye ve Irak sınırının kesiştiği noktada çalışma yaptı.

Kayıp gencin bulunması için su altında dalgıç ekiplerle, su yüzeyinde botlarla ve karadan arama çalışmaları sürdürülüyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Şırnak Dicle Cizre Olaylar 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title