Haberler

Kocasının katlettiği genç kadının son paylaşımları yürek burktu: Takdir-i İlahi

Güncelleme:

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürülen 29 yaşındaki kadının sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Hayatını kaybeden kadının son fotoğrafını ise olaydan saatler önce "Takdir-i ilahi" notu ile paylaştığı ortaya çıktı. Cinayete kurban giden kadının ikinci evliliği olduğu ve ilk evliliğinden ise iki çocuğunun da bulunduğu öğrenildi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen 29 yaşındaki kadının olaydan saatler sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına, "Takdir-i ilahi" notunu düştüğü ortaya çıktı.

Kocasının katlettiği genç kadının son paylaşımları yürek burktu: Takdir-i İlahi

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİSİNİ VURDU

Korkunç olay, Taşyatak Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ali Rıza Arslan boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Hatun Arslan'ın (Ekrem) baba evine gitti. Burada ikili arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma esnasında Ali Rıza Arslan, silahla önce boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Hatun Arslan'ı sonrasında ise kendisini vurdu.

Kocasının katlettiği genç kadının son paylaşımları yürek burktu: Takdir-i İlahiHatun Arslan

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesleri üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen genç kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Kocasının katlettiği genç kadının son paylaşımları yürek burktu: Takdir-i İlahiAli Rıza Arslan

İKİNCİ EVLİLİĞİYMİŞ

Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından evden çıkarılarak Akyazı Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Cinayete kurban giden Hatun Arslan'ın ikinci evliliği olduğu ve ilk evliliğinden ise iki çocuğunun da bulunduğu öğrenildi. Konuya ilişkin geniş çaplı inceleme sürüyor.

Kocasının katlettiği genç kadının son paylaşımları yürek burktu: Takdir-i İlahi

"TAKDİR-İ İLAHİ"

Öte yandan, cinayete kurban giden Hatun Arslan'ın (Ekrem) sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar da dikkatlerden kaçmadı. Talihsiz genç kadından geriye, olayın öncesinde "Takdir-i ilahi", "Terazi var tartı var, her şeyin bir vakti var" ve "Yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim" notları ile sosyal medya hesabında yaptığı fotoğraf paylaşımları kaldı.

Kocasının katlettiği genç kadının son paylaşımları yürek burktu: Takdir-i İlahi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya Kurban Akyazı 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Perwer:

Sosyal medya, Müge Anlı ve benzeri kadın programları bir de televizyon dizileri ailelerin yuvalarını yıkıp ocaklarını söndürmeye devam ediyor.

40
6
yanıtYanıtla
birgörüş:

Hiç bir müslüman savaş dışında insan öldürmez

28
3
yanıtYanıtla
Ali Baba:

Ülke böyle şerefsizle dolu kardeşim

yanıt17
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title