Haberler

Cihangir'de Kafede Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Güncelleme:

Beyoğlu Cihangir'de bir kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda saldırgan kaçarken, saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralandı.

Cihangir'de 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı kamerada

Yakalanan şüpheli emniyete götürüldü

İSTANBUL - Beyoğlu Cihangir'de kafede oturan bir kişiye gerçekleştirilen silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, saat 11.45 sıralarında Beyoğlu ilçesi Firuzağa Mahallesi'nde meydana gelmiş, kafede oturan Ayhan Yılmaz'asilahlı saldırı yapılmış, saldırganın silahından çıkan kurşunlar kafede oturan Sabriye B.ve Fahri T.'yede isabet etmişti. Saldırıya uğrayan Ayhan Yılmaz belinden, kafede müşteri olarak bulunan Sabriye B. ve Fahri T. bacaklarından yaralanmıştı. Polis, olay sonrası kaçan Ali Y.'yi yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Şüpheli, Bakırköy'de 1 adet ruhsatsız tabancayla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin çeşitli suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu, olayın; alacak verecek meselesinden kaynaklı husumet bulunmasından dolayı meydana geldiği iddia edildi. Silahla yaralama suçundan gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

Öte yandan silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Silahlı saldırganın kafeye gelerek ateş ettiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cihangir Beyoğlu Suç Polis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title