Haberler

Çiftçi, Kiraladığı Cipin İçinde İntihar Etti

Güncelleme:

Adana'da 33 yaşındaki çiftçi, kiraladığı cipte göğsüne dayadığı av tüfeğiyle yaşamına son verdi. Çiftçinin bıraktığı notta "Beni bu hale getirdi" dediği M.Z.K. araştırılıyor.

Adana'da, çiftçi 33 yaşındaki Mehmet Hacıbekiroğlu, kiraladığı cipin içinde göğsüne dayadığı av tüfeğini ateşleyerek yaşamına son verdi. Hacıbekiroğlu'nun bıraktığı nota 'Beni bu hale getirdi' dediği M.Z.K. araştırılıyor.

PARK HALİNDEKİ CİPTEN ŞÜPHELENDİLER

Merkez Seyhan İlçesi'nin Büyükdikili Mahallesi'nde tarlaya gelenler, park halindeki cipten şüphelenip kontrol ettiklerinde sürücü koltuğundaki Mehmet Hacıbekiroğlu'nun yaralı olduğunu fark edince polise bilgi verdi.

ÖLDÜĞÜ ANLAŞILDI

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Mehmet Hacıbekiroğlu'nun öldüğü anlaşıldı.

"KARIM VE ÇOCUKLARIM HAYATLARINA DEVAM ETSİN"

Av tüfeğiyle göğsüne ateş ederek yaşamına son verdiği belirlenen Hacıbekiroğlu'nun üzerinden, 'Borçlarım yüzünden değil, beni bu hale düşüren M.Z.K. yüzünden canıma kıyıyorum. Karım ve çocuklarım hayatlarına devam etsin' yazılı not çıktı.

MORGA KALDIRILDI

Ekiplerin çalışmasının ardından Hacıbekiroğlu'nun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis, M.Z.K. ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükdikili Seyhan 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Kale06:

Adana ve Samsun bu iki şehrin ya havasında yada suyunda anormallik var

6
6
yanıtYanıtla
boz . kurt.:

İnanci yokus bos olum ama yinede allah rahmet etsin

5
3
yanıtYanıtla
adana candır:

boşboğazlar tayfası yine habere yorum yapacağına oturmuş adana yorumu yapıyor. ulan ana-babanız da evladım var diye övünüyordur herhalde. . yazık o ana-babaya.

8
0
yanıtYanıtla
CAN:

Adana Merkez Patlıyor Herkes. . . Allah taksiratını affetsin.

0
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title