Haberler

CHP'li Çan belediye başkanı gözaltında! Beraberindeki 7 kişi daha karakola götürüldü

Güncelleme:

Çanakkale'nin Çan ilçesinin CHP'li belediye başkanı Bülent Öz ve beraberindeki 7 kişi, rüşvet, irtikap ve zimmete para geçirme iddiasıyla gözaltına alındı.

Çan Cumhuriyet Başsavcılığına Ö.E. adlı kişinin şikayeti üzerine Belediyeden ihale alan firma sahiplerinden rüşvet alındığı, zimmete para geçirildiği ve görevli memurların görevlerini kötüye kullanıp irtikap suçu işlendiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

ZİMMETE PARA GEÇİRME SUÇLAMASI

Çan İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından sabah saatlerinde CHP'li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U., Belediye Maliye Hizmetler Müdürü A.Y ve firma çalışanı R.A rüşvet irtikap ve zimmete para geçirme suçlamalarıyla gözaltına alındı.

3 KİŞİYİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Soruşturma ile ilgili yapılan aramalarda adreslerinde bulunamayan 3 kişiyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

CHP'li Çan belediye başkanı gözaltında! Beraberindeki 7 kişi daha karakola götürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Öz Haberler

500

Yorumlar (2)

bekir yapici:

RÜSVETIN OLMADIGI BELEDIYE VARMIDIR BILEMEM AMA BILDIGIM SADECE MUHALIF BELEDIYELERIN DENETLENDIGI MALESEF ÜLKEMIZDE RÜSVET OLAYI ADETA GENLERIMIZE ISLEMIS BÜYÜK GÖTÜRENLER MUTEBER KISI OLURKEN UFAK GÖTÜRENLER ARADA BIR GÖSTERMELIK YAKALANIYOR AMA CARK BIR SEKILDE DÖNMEYE DEVAM EDIYOR.

8
2
yanıtYanıtla
Gezgin:

İyi sömürüyorsunuz iyi...

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title