Haberler

CHP Bismil Belediye Başkan Adayı cinsel saldırı suçundan tutuklandı

Güncelleme:

CHP Diyarbakır Bismil Belediye Başkan Adayı Abdurrahim S., kendisinden 30 yaş küçük olan genç kıza cinsel saldırı iddiasıyla gözaltına alındı. Abdurrahim S. daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP Belediye Başkan adayı Abdurrahim S. kendisinden 30 yaş küçük olan B.D. isimli genç kıza cinsel saldırı gerekçesiyle gözaltına alındı. Daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderilen Abdurrahim S.'nin saldırısına uğradığını belirten B.D. kendisine "Bana bey diye hitap etme." diyerek taciz sonrası "Ne yaptıysam baba şefkatiyle yaptım başka amacım yoktu." dediğini öne sürdü.

"BANA BEY DİYE HİTAP ETME"

Olayın yaşandığı gün Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayette bulunan B.D. (19) Bismil CHP İlçe binasında 2 Şubat tarihinde çaycı olarak işe başladığını ve CHP Belediye başkan adayı olarak bildiği Abdurrahim S.'nin bir sonraki gün kendisine 'bana bey diye hitap etme' diyerek bacaklarına dokunduğunu ileri sürdü.

ÇAY GÖTÜRDÜĞÜ SIRADA SALDIRDI İDDİASI

B.D. akşam saatlerinde odasına çay götürdüğü esnada Abdurrahim S.'nin dudaklarından zorla öperek göğüslerine dokunduğunu, kendisinin de bunun üzerine parti binasından ayrıldığını ve kuzeni F.D.'yi telefonla arayarak durumu anlattığını söyledi. B.D. ve F.D.'nin şikayeti üzerine Abdurrahim S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Mağdur B.D'nin telefonla arayarak durumu anlattığı kuzeni F.D., Abdurrahim S.'nin olay sonrasında kendisini defalarca arayarak "Ne yaptıysam baba şefkatiyle yaptım başka amacım yoktu" dediğini iddia etti.

TUTUKLANDI

Yapılan araştırmada şüpheli şahsın CHP'den Bismil Belediye Başkan adayı olduğunu tespit eden Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Abdurrahim S.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Abdurrahim S., cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Bismil Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

Ancinsan Toranaga:

Yahuu haberi görür görmez kesin malum partidir dedim yanılmadım

319
186
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Bunu yapan insan yahu insan. Parti ile ne alakası var. Eğer haber doğruysa atsınlar içeri. Değilse haberin doğrusunu yayınlayıp özür dilesin. Sana burada öyle örnekler veririm ki tarikatlar ile ilgili ama orada da yapanlar insan. Sizin zihniyetinizdekiler ahireti unutup o kadar çok siyasete girmişsiniz ki Allah sizi ıslah etsin.

yanıt12
yanıt9
Ali Tezel:

Insan denen mahlukat işte.

yanıt52
yanıt8
Osman Tokgonul:

Misilleme başladı . Geçenlerde böyle bir olay AKAPA belediyesinde olmuştu . Hatırladınız mı . Bu da bir linç ..

116
219
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

Belediye çalışanı ile Belediye Başkan adayını kıyasladığını unutma.

yanıt90
yanıt21
Heyy Heyyy:

çok haklısın kirli siyaset

yanıt1
yanıt1
Mutlu Mesut:

Önce Türkçe okumayı öğren. Sonra da nasıl yazıldığını... Hangi dil ya da hangi şive böyle okur-yazar bu partinin adını? Güya bişey yazmış da bir de büyük harflerle şov yapmış aklınca, çekememezlik böyle birşey...

yanıt11
yanıt3
Hasan Ağa:

Ensar vakfını eleştiren CHP zihniyeti neredesiniz

218
85
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

suçlamada iddia var delil yoksa iftiradan öteye gitmez ama bu suçu işlemişse kim olursa olsun savunulacak tarafı yok cezasını en ağır şekilde çekmeli delil yoksa iddia üzerine şahsın hapse atılması yalnış herkes kafası kızdığına böyle iftira atarsa ne olacak

105
58
yanıtYanıtla
Yok:

İdda olsa tutuklamazlardı diyorum bakalım görecez

yanıt3
yanıt1
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title