Haberler

Ceza kesen polise vatandaştan tuhaf tepki: Bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz?

Güncelleme:

Denizli'de yayalara yönelik kırmızı ışık denetimi yapan polis ekipleri, 1 saat içerisinde 32 yayaya toplamda 3 bin 456 TL ceza kesti. Kırmızı ışıkta geçtiği için ceza verilen bir vatandaşın polise 'Hayırdır bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz?' demesi tepkiye neden oldu.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin en işlek noktalarından Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesindeki Saltan Caddesi ile Mimar Sinan Caddesinin kesiştiği noktada yayalara yönelik kırmızı ışık denetimi yaptı. Kırmızı ışığı göre göre karşıya geçen yayalara 108'er TL cezai işlem uyguladı. Yaklaşık 1 saat devam eden ışık ihlalleri kapsamında 32 yayaya toplam 3 bin 465 TL ceza yazıldı.

"YOL BOŞTU O YÜZDEN GEÇTİM"

Kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilip polis ekipleri tarafından ceza yazılmak üzere, kimlik belgeleri istenen bazı yayalar ışığı görmediğini savunurken, bazıları da aceleleri bulunduğunu ileri sürdü. Ceza yazılmak üzere kimlik belgeleri istenen bir yayanın polis ekiplerine, "Hayırdır bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz?" demesi tepkiye neden oldu. Ceza kesilen bir yayanın ise gülerek, "Yol boştu o yüzden geçtim. Hep geçerim" sözleri duyanları şaşırttı.

UYGULAMA DEVAM EDECEK

Yayalara uyarılarda bulunan trafik ekipleri, karşıdan karşıya geçerken yolda araç bulunmamasına değil, kırmızı ve yeşil ışık durumuna göre hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Öte yandan, uygulamaların farklı zaman dilimlerinde kentin farklı noktalarında devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Haberler

500

Yorumlar (179)

KARA:

ee sata sata bir şey kalmadı üretim sıfır tüketim çok ekonomi bitmiş trafik cezaları artacak alkole sigaraya zamlar gelecek devletin kasası nasıl dolsun başka bitik bir haldeyiz düştüğümüz duruma bak. . . . yazık yazık. . .

132
70
yanıtYanıtla
MURAT:

Satılık şahıs. Madem para kazandırmak istemiyorsunuz. O zaman kurallara uyun devlete 5 kuruş vermeyin. Böyle geri zekâmıza bi açıklama mı olur? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

yanıt49
yanıt53
Aha:

Günaydın dediğinde 5 kuruş vererek başlıyorsun zaten !!!

yanıt19
yanıt7
KARA:

MUROŞ uzayda m ıyaşıyorsun tırrak millet ne alemde samanı dışarıdan alıyorsun

yanıt21
yanıt18
breh breh breh:

traikte her sorunu hallettik sıra bundamı vatandaşı nereden kerkeceklerini şaşırdılar

24
14
yanıtYanıtla
ref:

Reisimiz yurt dışı geziye gidecek ucağın benzini icin ceza kesmek zorunddalar

19
16
yanıtYanıtla
ugur:

senin gibi cahillerde anca bu sekilde yorum yapar konusmaya geldimi mangalda kul bırakmazsınız ama kurala kaideye gelince uymazsınız

yanıt1
yanıt2
Gülcan:

Şu yorumun saçmalıgına bakarmısınız uçak benzinle gitmez ayrıca

yanıt1
yanıt4
objektif:

Arkadaşlar siz düşük zekalı mısınız ? Tabii ki bu cezalara tepki gösterilecek. Polis yaya geçidinde durmayan araçlara ceza kesiyor mu ? Sağdan sola, soldan sağa dalan taksicilere ceza kesiyor mu?Kaldırımlara park eden araçlara ceza kesiyor mu?Egzozun sesini açtırıp deli gibi bağırtan motorculara ceza kesiyor mu?Polisin gücü ancak kırmızı ışıkta geçen vatandaşa mı yetiyor ? Bakanlar siyaset yapmak için şehir şehir gezeceğine bu polis teşkilatına bir göz atsa daha iyi olur.

19
11
yanıtYanıtla
Son osmanli:

Ne oldu ... bir denedinmi var.

yanıt0
yanıt2
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title