Haberler

Karısını öldürüp oğlunu da ağır yaralayan şahıs intihar etti

Güncelleme:

Kocaeli'de Kezban Göksu isimli kadın, boşanma aşasında olduğu Bahri Göksu tarafından tabancayla öldürüldü. Kavgada annesini korumaya çalışan oğlu Salih Göksu'u da ağır yaralandı. Karısını öldürüp oğlunu da ağır yaralayan baba, evinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini öldüren, oğlunu da ağır yaralayan zanlı olaydan sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

EŞİNE VE OĞLUNA PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

Akse Mahallesi 528. Sokak'ta bulunan apartmanda meydana gelen olayda Bahri Göksu (58) ile eşi Kezban Göksu arasında tartışma çıktı. Tartışmaya çiftin oğulları Salih Göksu'da (32) dahil oldu. Öfkelenen Bahri Göksu, tabanca ile eşine ve oğluna ateş etti. Kezban Göksu olay yerinde hayatını kaybetti, Salih Göksu yaralandı. Bahri Göksu ise olay yerinden kaçtı. Sesleri duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Ağır yaralanan Salih Göksu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KÜÇÜK OĞULLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kezban Göksu'nun cansız bedeni ise olay yerindeki incelemelerin ardından Gebze Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Çiftin en küçük oğulları olayın ardından gözyaşlarına boğuldu. Genç adam yakınları ve komşuları tarafından sakinleştirildi.

AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Olaya ilişkin yeni detaylara ulaşıldı. Bahri Göksu ile eşinin boşanma aşamasında olduğu, bu sebeple Kezban Göksu'nun bir süredir oğlu Salih Göksu'nun evinde yaşadığı öğrenildi. Bugün sabah saatlerinde oğlu Salih Göksu'nun evine gelen şahsın tartşma sırasında cinnet getirerek olayı işlediği, ardından kendi evine giderek aynı tabanca ile intihar ettiği bildirildi. Öte yandan, Salih Göksu'nun evli olduğu, ailesiyle aynı sitede yaşadığı ve olay sırasında evinde anne ile babasından başka kimsenin bulunmaduğı kaydedildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Olay yerinden kareler;

Karısını öldürüp oğlunu da ağır yaralayan şahıs intihar etti

Karısını öldürüp oğlunu da ağır yaralayan şahıs intihar etti

Karısını öldürüp oğlunu da ağır yaralayan şahıs intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Göksu Olay Aile İçi Şiddet Cinayet Suç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title