Haberler

Gözü Dönmüş Caniler, Talihsiz Kadını Küçük Kızının Yanında Yerde Sürükledi

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda yabancı uyruklu bir kadın, küçük kızı yanındayken kapkaççıların hedefi oldu. Talihsiz kadının yerde sürüklendiği anlar, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Zeytinburnu'nda, yolda yürüyen yabancı uyruklu bir kadının arkasından yaklaşan motosikletli kapkaççılar, çantayı açıp kaçtı. Zanlılar tarafından kadının çantasının çalınıp kaçarken yolda sürüklenmesi çevrede bulunan güvenlik kameralarına da yansıdı.

ARKALARINA BAKMADAN KAÇTILAR

Alınan bilgiye göre, 2 Kasım Cuma günü Nuripaşa Mahallesi İsa Yusuf Alptekin Sokak üzerinde yürüyen Çin uyruklu bir kadının arkasından motosikletle yaklaşan 2 kişi, kadının çantasını alarak kaçmaya başladı. Kaçarken çantasını bırakmak istemeyen talihsiz kadın, yolda metrelerce süre sürüklenirken, zanlılar arkalarına bakmadan kayıplara karıştı.

CEZAEVİNİ BOYLADILAR

Olayın ardından harekete geçen Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan araştırmalarda kapkaç yapan şahısların M.K. ve İ.Ö. adlı kişiler olduğunu tespit etti. 5 Kasım'da yapılan operasyonda yakalanan kapkaç zanlıları İ.Ö. ve M.K., gözaltına alındı. Çaldıkları çanta içerinde bulunan parayı harcadıkları ileri sürülen 2 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından 6 Kasım Salı günü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, zanlılar tarafından kadının çantasının çalınıp kaçarken yolda sürüklenmesi çevrede bulunan güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde kadına yaklaşan motosikletli zanlıların çantayı alıp kaçarken, kadını sürükledikleri görülüyor. Bu arada kadının olduğu düşünülen küçük bir kız da korku içinde olay yerinden uzaklaşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çin Halk Cumhuriyeti Zeytinburnu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (30)

KISAS:

Ellerini keseceksin bu hırsızların.

30
1
yanıtYanıtla
Serbest:

2019 u görmeden serbest kalırlar

20
0
yanıtYanıtla
ahmed:

Yapan yabancı olsa kudurmustunuz, buyrun Türkleri de gördük. . .

10
5
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

anlaşıldı Türklerden kuyruk acın var çokmu acıttılar

yanıt1
yanıt2
kars kenan:

aferin adalarını söylemeyın hırsızların ve hırsız aylelerin isdeyıni yerine getırmişsiniz yarın bir gün serbes galırlar allahdan kokmasam bende hısızlık yapardım hırsızlık için en güzel ülke türkiye

10
1
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

werin icerde sopayi kopillere acimayin

9
0
yanıtYanıtla
bilo:

bunlar kışı içerde sıcak ve tok geçirmek için yapmıştır. Yaza çıkarlar nasıl olsa . . . ayarlı yani

yanıt2
yanıt0
Obenim:

Çezaevlerinde yer yok diye saliyorsak En azından falakaya yatırın Pisliklerde biraz iz kalsın

9
0
yanıtYanıtla
maho:

defolun pis böcekler ülkemizden

1
8
yanıtYanıtla
Muhammed:

Hasta mısın birader? Yapanlar Türk, türk, türk!

yanıt2
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title