Haberler

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 560 Gram Esrar ve 19 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi

Güncelleme:

Çanakkale'de jandarmanın düzenlediği eş zamanlı baskınlarda 560 gram esrar, 19 adet sentetik ecza hap ve 12 kök Hint keneviri ele geçirildi, 8 şüpheli yakalandı.

ÇANAKKALE'de jandarmanın düzenlediği eş zamanlı baskınlarda 560 gram esrar, 19 adet sentetik ecza hap ve 12 kök Hint keneviri ele geçirildi, 8 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, dün uyuşturucu ile mücadele kapsamında Gökçeada ve Ayvacık ilçelerinde operasyon düzenledi. Eş zamanlı baskınlarda, R.A., D.C.Y., M.G.C., M.Z.C., F.M.A., A.A.B., C.D. ve A.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, 560 gram esrar, 19 adet sentetik ecza hap, 2 hassas terazi, 2 kubar esrar öğütme aparatı, 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 12 kök Hint keneviri, iklimlendirme sistemi aparatları ve çadırı, tarihi eser niteliğinde obje ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 21 bin TL ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale Operasyon Jandarma 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title