Haberler

5 metrelik mağarada facia! Gazdan zehirlenen 3 defineci hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bursa İznik'te 5 metrelik bir mağarada kaçak kazı yapan 3 defineci jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren definecilerden Teyfik Özdemir ve Okan Özdemir'in baba oğul, İbrahim Ergün'ün de arkadaşları olduğu belirlendi. Definecilerin cansız bedenleri savcılığın incelemesinin ardından ekiplerce çıkarıldı. Jandarma da olayla ilgili gözcü konumunda başka kişiler olup olmadığını detaylı şekilde soruşturuyor.

Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi'nde kaçak kazı yaparken jeneratörden sızan gazdan zehirlenen baba oğul ve arkadaşları hayatını kaybetti.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kaçak definecilerin kimlikleri belli olurken, yapılan incelemenin ardından cenazeleri JAK ve AFAD ekiplerince mağaradan çıkarıldı. Mağarada hayatını kaybeden 3 definecinin Kocaeli Gölcük'ten, Bursa'nın İznik ilçesine geldiği öğrenildi. Teyfik Özdemir ve Okan Özdemir'in baba oğul, İbrahim Ergün'ün de arkadaşları olduğu belirlendi.

5 metrelik mağarada facia! Gazdan zehirlenen 3 defineci hayatını kaybetti

GECE SAATLERİNDEN BERİ HABER ALINAMADI

Edinilen bilgiye göre, İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii'nde baba oğul ve bir arkadaşları daha önce kazılan bir mağarada yeniden define ararken jeneratörden sızan gazdan hayatını kaybetti. Baba Teyfik Özdemir (68) ile oğlu Okan Özdemir (42) ile arkadaşları İbrahim Ergün (38)'den gece saatlerinden beri haber alamayan yakınları durumu mahalle muhtarına iletti.

5 metrelik mağarada facia! Gazdan zehirlenen 3 defineci hayatını kaybetti

EKİPLER CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞTI

Mahalle Muhtarı Zeynel Çetin de sabah 08.00 civarında jandarma ekiplerini arayarak, olayı bildirdi. Daha önce de kazı yaptıkları bilinen baba oğul ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği mağarada olabileceğini değerlendiren ekipler kısa sürede olay yerine ulaştı. Mağara girişinde Teyfik Özdemir'in cansız bedeni ile karşılaşan ekipler, jandarma iz sürme ve arama köpekleri Damga ve Meftun'un yardımı ile mağara içerisinde hayatını kaybeden Okan Özdemir ve İbrahim Ergün'ün de cansız bedenine ulaştı.

5 metrelik mağarada facia! Gazdan zehirlenen 3 defineci hayatını kaybetti

BAŞKA KİŞİLER OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Olayla ilgili İznik İlçe Jandarma Komutanlığı, OYİ, JAK, AFAD, İtfaiye ve 112 Sağlık Ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Savcılığı'nın konuyla ilgili araştırması da devam ediyor. Definecilerin cansız bedenleri savcılığın incelemesinin ardından ekiplerce çıkarıldı. Jandarma da olayla ilgili gözcü konumunda başka kişiler olup olmadığını detaylı şekilde soruşturuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Ergün Okan Özdemir Jandarma Bursa İznik Baba AFAD 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

bagıran adam:

Milletin umudu yeraltinda artık. Allah rahmet eylesin

384
65
yanıtYanıtla
Tırpan:

ÇAlışana ekmek te var aş da var para da var. Herkes kısa yoldan köşeyi dönme derdinde. O mağarayı kazana kadar kendi tarlasını kazıp ekip bitçe alın teri temiz helal para varken ?

yanıt301
yanıt190
Benim Kkk:

Nerde var ekmek senin istedigin kula kulluk

yanıt168
yanıt121
brc nakış:

Tırpan denen yaratık kurulu bir tezgahta çalışmak ne zandan beri kula kulluk olmuş

yanıt66
yanıt31
Tolga Tplg:

100 lerce yıldır olan şey. Halbuki Türkiye çalışana iş çok. Karı koca çalışınça. Çok rahat nir ülke Türkiye

yanıt30
yanıt67
Muhammet tunc:

3 günlük dünyada nasibin de ne varsa onu yersin Allah rahmet eylesin

207
12
yanıtYanıtla
Özgür İpek:

tılsımlı yerlere girmeyin

143
47
yanıtYanıtla
gunay yanug:

Pisi pisine gitti

115
18
yanıtYanıtla
Ergün Erkuş:

ÜLKEYİ METRO AĞINA ÇEVİRDİLER. ALLAH RAHMET ETSİN..

87
12
yanıtYanıtla
salih bulut:

arkadaşlar orası bizim köy iznik sabah haber geldi yazık oldu rabbim sabırlar versin Allah rahmet eylesin zor durum

68
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title