Haberler

Hatalı cam balkon bütün aileyi zehirledi! Hastanede ölümle pençeleşiyorlar

Güncelleme:

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde hatalı cam balkon nedeniyle doğalgazdan zehirlenen 4 kişi hastanelik oldu.

Yalıntaş Mahallesi 30. Sokak'ta ikamet eden aileye sabah saatlerinden itibaren ulaşılamadı. Bunun üzerine yan binada oturan akrabası eve gelerek kontrol etti. Eve girdiğinde baba Şakir, anne Sevgi, çocuklar Ramazan ve Ayşe Melek K. 'nin baygın şekilde yattığını fark eden aile yakını, durumu 112'ye bildirerek yardım istedi.

İhbar üzerine 155 ve 112 ekipleri duruma müdahale edildi. 4 kişi ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şuurları kapalı olan kişilere ambulansta müdahale edilirken, olayla ilgili evde inceleme başlatıldı.

Hatalı cam balkon bütün aileyi zehirledi! Hastanede ölümle pençeleşiyorlar

KOMBİ BACASI İÇERİDE BIRAKILDI

Yapılan incelemelerde 14 Kasım Cumartesi günü balkonun cam ile çevrildiği öğrenildi. Kombi bacasının balkon içerisinde bırakıldığı ve bacanın camdan dışarı çıkarılmadığı görüldü.

DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

Bacadan çıkan gazın, balkon ve eve sızması sebebiyle ailenin zehirlendiği bildirildi. Hastanede tedavi altına alınan 4 kişinin durumu ise ciddiyetini koruyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafakemalpaşa Yalıntaş Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (65)

Erhan:

Adam cam balkonu takar gider kardeşim onun borusu ilgilendirmez onu, burada suçlu ev sahibi

28
7
yanıtYanıtla
Nahre:

Ya ne biçim insanlarsınız. Adam cam balkonu takar gidermiş. Onun ustalığına edeyim ben. Ulan ölçü almaya gelirsin, yaparsın takmaya gelirsin. Kombinin kocaman borusunu hiç mi görmedin? Böyle ustalık mı olur? Usta bir mal, ev sahibi bir başka mal; böyle yorum yapanlar bambaşka mal.

yanıt10
yanıt1
ARTVİNLİ:

Sen boş konuşuyorsun bir usta bir yere bir şey montaj ederken yaptığı işin herhangi bir tehlikeli sonuç doğuracağını müşterisine itiraz edecek ve o sorunu hallettikten sonra montajını yapacak ustalık budur hakim olsam onu ölüme sebebiyet vermekten basarım kelepçeyi öyle cam balkon takıpda 10 bin tl yi cebe indirmekle olmaz bu işler

yanıt6
yanıt0
usta:

teisisatçı her zaman yaptığı işin tehlikelerini müşterisine bilgi vermekle hükümlüdür

yanıt1
yanıt0
.....:

Cam balkoncunun suçu yok.Ev sahibi suçlu.Boru alana kadar balkonu hiç kapatmayacakti.Kombici getirip boru ilave yaptiracakti.Dogalgazi üstümüze alırken birileri gelip sofbeni camdaki havalandırmayı ve uyarı cihazını kontrol edip öyle onay vermişlerdi.

yanıt0
yanıt0
YOK ARTIK:

Cevap verecektim ama yorumu tekrar okuyunca vaz gectim.

yanıt0
yanıt0
YOK ARTIK:

Sanayide bi sivri zekali cikip eksozu iceri ver desin bakalim usta onu neyle kovaliyor.

yanıt0
yanıt0
Adana:

Ev sahibi çağıracak başka bir ustayı onu yaptıracak, doğal gazlı evde oturuyor birşey bildiği yok, cam balkonu takan kişi takar gider onun işi değildir boş yere kuru laf yapmayın

yanıt2
yanıt0
BORUCU:

o kombi bacası sacak seviyesine kadar dışına çıkması gerekirdi. cam balkon yapılsın yada yapılmasın farketmez.

yanıt0
yanıt0
Asil Tespitçioğlu:

Ben o cam işini yapan ustaya ne sövdüm. . 1 no. lu camı sabit yap, delik aç, bacayı çevir dışarı, diğer paneller hareketli olsun. bana ne ben işimi yapar paramı alırım demiş. ev sahibi de cahil olunca. .

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title