Haberler

Bursa'da Balkon Çökmesi Sonucu Adam Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bursa'da bir adam, balkonun çökmesi sonucu 7. kattan düşerek hayatını kaybetti. Mahalle esnafı, olayın eski binanın sert rüzgara dayanamamasından kaynaklandığını söyledi.

Balkonun çökmesiyle 7'nci kattan düşerek hayatını kaybeden adamın komşuları konuştu

Mahalle Esnafı:

"Eski bina, sert rüzgara dayanamadı"

BURSA - Bursa'da balkona hava almak için çıkan adam, balkonun çökmesi sonucu 7. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olay anında dükkanında bulunan mahalle esnafı Sefer A., "Eski bina, sert rüzgara dayanamadı."

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı binanın 7. katında oturan Muzaffer Gümüş (31), hava almak için balkona çıktı. Gümüş, balkonun çökmesi sonucunda 7. kattan aşağı düştü. Kanlar içerisinde kalan Muzaffer Gümüş'ü gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik tedbiri alırken, ağır yaralanan Muzaffer Gümüş'e sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptı. Ağır yaralanan Muzaffer Gümüş, sağlık ekiplerince bölgede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Muzaffer Gümüş, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aynı sokakta mahalle esnaflarından Muhammet A.,"Balkondan bir şey düştü. Ekipler geldi yaralıya müdahale etti. Sonra hayatını kaybettiğini öğrendik" dedi.

Olay anında dükkanında bulunan mahalle esnaflarından Sefer A., "Rüzgar çıktı, sonrasında balkon ve biri düştü. Balkon çökünce kimse yaklaşamadı. Polis ve sağlık ekiplerine haber verdik. Sağlık ekipleri 5-10 dakika içerisinde geldi. O sırada ailesi asansörde sıkıştı. Eski bina olduğu için olabilir, sert rüzgara dayanamadı. Aynı şekilde büyük ağaçlar düşüyor. 3-4 tane araba vardı altında. Arabalar geçer geçmez balkon düştü. Sonra sağlık ekipleri yaralıyı götürdü. Ailesine sabır kendisine rahmet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Güvenlik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title