Haberler

Burdur'da öğrenci yurdunda yangın çıktı

Güncelleme:

Burdur'un Gölhisar ilçesinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait öğrenci yurdunun mutfak bölümünde çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yoğun duman nedeniyle kısa süreli panik yaşandı.

Burdur'da öğrenci yurdunda yangın

BURDUR - Burdur'un Gölhisar ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunun mutfak bölümünde çıkan yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile büyümeden söndürülürken, yoğun duman nedeniyle kısa süreli panik yaşandı.

Yangın, akşam saatlerinde Gölhisar ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait öğrenci yurdunun mutfak kısmında meydana geldi. Yangını söndürmeye çalışan personelin müdahalesi yetersiz kalınca 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine Gölhisar ve Yusufça itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken, yoğun duman nedeniyle yurtta panik yaşandı. Yangının elektrik kaçağından çıktığı tahmin edilirken, inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yurtlar Kurumu Gölhisar Burdur Olay 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title