Haberler

Önce katliam yaptı, sonra ziyafet çekti: Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacağım

Güncelleme:

Batman'da yaşayan Ramazan Baykara, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz ve Rüknettin Özdemir'i mesajlaştıkları iddiasıyla öldürdü. Cinayetten sonra lokantada yemek yiyip fotoğraf çeken ve 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapan Baykara, tutuklandı. Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, kızının namussuzluk yapmadığını belirterek, olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

Batman'da, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile yanındaki Rüknettin Özdemir'i (25), mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara'nın, olaydan sonra gittiği lokantada yemek yediği ve çektirdiği fotoğrafa da 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Baykara, tutuklandı. Esra Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, "Kızım namussuzluk yapmadı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.

Birlikte yaşadığı kadını ve yanındakini öldürüp, lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış

Olay, 17 Mart gecesi, Yenişehir Mahallesi'ndeki Süleyman Nazif Parkı'nın karşısında meydana geldi. Ramazan Baykara, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz ile yanındaki Rüknettin Özdemir'e tabancayla ateş etti. Yılmaz ve Özdemir yere yığıldı, Baykara da kaçtı. İhbarla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Yılmaz ve Özdemir'in öldüğünü belirledi. Olaydan sonra yakalanıp gözaltına alınan Baykara'nın Esra Yılmaz'ın, Rüknettin Özdemir ile mesajlaşmalarını görüp tartıştıklarını, daha sonra kadının telefonundan Özdemir'e buluşmak için mesaj attığını ve olay yerindeki tartışmada silahlı saldırıda bulunduğunu söylediği öğrenildi. Baykara, işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Yılmaz ve Özdemir'in cansız bedenleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilip, toprağa verildi.

Birlikte yaşadığı kadını ve yanındakini öldürüp, lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış

"ASLAN GİBİ YAŞADIM, PAŞALAR GİBİ DE..."

Ramazan Baykara'nın cinayetlerden sonra gittiği lokantada çektiği fotoğrafını, 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' notuyla paylaştığı ortaya çıktı. Esra Yılmaz'ın amcası Ramazan Yılmaz, Baykara'nın planlı şekilde cinayeti tasarladığını belirterek, "İlişkileri 3-4 yıl önce başladı. Esra'yla kaçarak evlendiler. Dini nikahlılardı, resmi nikah yapmadı. Bir çocukları oldu, şimdi 2 yaşında. Ne iş yaptığı da belli değildi. Olayı gece geç saatlerde öğrendim. Öldürülen diğer kişiyle ilgili de bir bilgim yok, tanımıyorum. Cinayet, Ramazan Baykara tarafından planlanmış bir cinayetti. Kızın telefonuna el koydu, eşi diyemiyorum. Çünkü vahşice katlettiği eşi olamaz. Esra babasının evindeydi. Aralarındaki sorunu çözmek için bir yere götürmek istemiş. Onun başkasıyla ilişkisi olduğu iddiaları asılsızdır. Gerçek bir yanı yok. Tek taraflı yapılan bir ifade. Tamamen alacağı cezadan, indirimden faydalanmak için böyle iftira atıyor" diye konuştu.

Birlikte yaşadığı kadını ve yanındakini öldürüp, lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış

"KIZINI ÖLDÜRDÜM, TESLİM OLACAĞIM"

Kızına Ramazan Baykara'nın şiddet uyguladığını söyleyen Çiğdem Yılmaz, "O gece kızımla konuşmak için gelip, torunumu ve en küçük kızımı da alıp çıktılar. 'Onları kafeye götüreceğim' dedi. Torunumu ve küçük kızımı kaldığı eve bırakıp, Esra'yı öldürmeye götürmüş. Daha sonra beni aradı, 'Ben kızını öldürdüm. Onun yanındaki bir kişiyi daha öldürdüm, yiyip, içip, teslim olacağım' dedi. Kızım namussuzluk yapmadı. Kızıma şiddet uygulayıp, içip, kumar oynuyormuş. Öğrendik ki 4-5 milyon lira borç yapmış. Kızım şiddet görmüş, komşuma anlatmış; 'Beni öldürecek, borçları için beni satmak istiyor' demiş. Ben de kızımı yanıma aldım, konuştum. Kızım her şeyi bana anlattı. 'Her şeyi babama da anlatacağım' dedi. Bana, 'Anne babama söyle, ben namussuzluk yapmadım' dedi. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çiğdem Yılmaz Batman Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

İçeride inşallah gereken soda şişesi güzelliği yapılır buna.

571
16
yanıtYanıtla
bekir yapici:

hic tahmin etmiyorum o senin söyledigin gerilerde kaldi kader namus mahkumu kavrami unutuldu aynen disarsi gibi icerside degisti bozuldu artik cocuk tecavüzcüleri bile sakal birakip hoca ayaklarina yatiyorlar kadin ve cocuk katilleri gayet rahat hirsizlik gaspcilik torbacilik tokatcilik artik adi suc degil ragbet gören meslek olarak algilaniyor yani icerside yeni Türkiyeye coktan adepte oldu.

yanıt131
yanıt19
Güray Dilli :

Bence bade ile başlarlar...

yanıt22
yanıt3
Kadir Trhn:

Şimdi bu delikanlılık yada paşalık mı oluyor çok şey diyorum sana alenen yazamıyorum yayınlanmaz

296
10
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

İçerde rahatlığı göreceksin çok parlaksın mahkumlar senin kıymetini iyi bilecek

243
8
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Bunu erkeklik,delikanlılık olarak görüyor,orta çağ cahiliye döneminde yaşamıyoruz artık,İslam dininde böyle bir şey,hangi kafayı yaşıyorsunuz

158
12
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

karşındaki suçlu olsa bile onu af etmek kurana göre çok büyük sevap. karşısındaki güya suçluyu af etmeyen ne yüz ile (edepsizlikle) allahtan kendi günahları için af isteyebiliyor? keşke kendine sıksaydı belki büyük bir sevap işlemiş olacaktı.

86
6
yanıtYanıtla
Süleyman Özcoşkun:

Afferin x

20
66
yanıtYanıtla
Kadir Trhn:

Demekki sende de Allah yok var deme sakın allahı olan onun verdiği canı alamaz

yanıt12
yanıt1
The Nomad:

Ağırlaştırılmış müebbet alırsın da, içeride seni gören Kolpaçino filmindeki gibi "güzel makine, iş yapar" derler.

51
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title