Haberler

Bilecik'te rahatsızlanan kedi endoskopi ile sağlığına kavuştu

Güncelleme:

Bilecik'ten yabancı cisim yutma şüphesiyle Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi'ne getirilen kedi, yapılan endoskopi sonucunda sağlığına kavuştu. Veteriner Sağlık Teknisyeni Bahadır Kaya, kedinin midesinden sindirilemeyen parçaların çıktığını belirtti. Sağlığına kavuşan kedi, Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi'nin maskotu oldu.

Bilecik'te rahatsızlan bir kedi Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi'nde yapılan endoskopi sonrasını sağlığına kavuştu.

Bilecik'ten yabancı cisim yutma şüphesiyle Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi'ne getirilen kedi hemen uyutularak endoskopi yapıldı. Veteriner Sağlık Teknisyeni Bahadır Kaya tarafından endoskopi kapılan kedinin midesinden sindirilemeyen parçalar çıktı. Yapılan operasyon hakkında bilgi veren Kaya, "Kedimiz Bilecik merkezden şiddetli kusma ve yemek yememe şikayetiyle geldi. Daha sonra Veteriner Hekim Abdullah Tetik bey ile endoskopi yapılmasına karar verdik. Endoskopi sonucunda da sindirilmeyen parçalar ortaya çıktı midesinde. Daha sonra parçaları midesinden endoskopi yoluyla çıkardıktan sonra kedimiz tekrardan yemek yemeye başladı ve şu an sağlığına kavuştu" dedi.

Sağlığına kavuşan kedi Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi maskotu oldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahadır Kaya Endoskopi Osmaneli Bilecik kedi Hayvanlar 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title