Haberler

Bilecik'te Kendisinden Haber Alamayan Adam Evinde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan 46 yaşındaki Mesut Yurtsever'den haber alamayan yakınları, endişe içinde eve geldi. Evde yapılan incelemeler sonucunda Yurtsever'in cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Bilecik'te kendisinden haber alınamayan 46 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi, Necmettin Şener Caddesinde üzerinde 6 katlı binanın giriş katında ikamet eden 46 yaşındaki Mesut Yurtsever'den haber alamayan yakınları endişe içinde eve geldi. Sağlık ve polis ekipleri ile birlikte ev giren yakınları 46 yaşındaki Mesut Yurtsever'in cansız bedeni ile karşılaştı. Neden öldüğü şu an için bilinmezken, olay yerine Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi.

Evde yapılan incelemelerin ardından Yurtsever'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Mahallesi Bilecik Merkez Bilecik Olay 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title