Haberler

Beyoğlu Galata'da Turist Çiftin Evde Ölüm Olayı

Güncelleme:

Beyoğlu Galata'da kiraladıkları evde haber alınamayan turist çiftten biri hayatını kaybetti, diğeri ise hastaneye kaldırıldı. Olayın detayları ve son görüntüler ortaya çıktı.

Beyoğlu Galata'da iki gün önce kiraladıkları evde haber alınmayan turist çift, temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulunmuş, sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu Norveçli turist hayatını kaybettiği anlaşılırken, Yunanlı turist kadın ise hastaneye kaldırılmıştı. Çiftin vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet izine rastlanılamayan olay ilgili Norveçli turistin kadınla beraber binaya girdikleri anın son görüntüleri ortaya çıktı.

Beyoğlu Galata semti Hacımimi Mahallesi'nde geçtiğimiz Pazar günü saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, Norveç uyruklu Egil Skarbo (52) ve Yunanistan uyruklu Avangelia Vrakani (31) bir uygulama üzerinden sokakta bulunan binadaki daireyi kiralamıştı. Daireye giren çiftten apartman görevlisi İbrahim E. haber alamamıştı. Bunun üzerine İbrahim E., de sahibini arayarak çifte ulaşamadığını söylemişti. Kapıyı açan olmayınca yedek anahtarla içeriye giren İbrahim E., çifti yatak odasında yatar vaziyette olduğunu görmüştü.

Yatakta hareketsiz halde bulunmuştu, son görüntüleri ortaya çıktı

Ardından apartman görevlisi polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunmuştu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Norveç uyruklu adamın üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirlemişti. Yunanistan uyruklu kadının ise hayati belirtiler vermesi üzerine ambulansla Fatih Samatya semtindeki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilmişti. Öte yandan çiftin kiraladıkları evin bulunduğu binaya geldikleri anların görüntüleri ortaya çıktı.

Kesin ölüm sebebi inceleme sonucu belli olacak

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, evde saatlerce inceleme yapmıştı. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Norveç uyruklu turistin cansız bedeni, cenaze aracıyla Bahçelievler'deki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırılmıştı. Turistin kesin ölüm sebebi burada yapılacak inceleme sonrasında netlik kazanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyoğlu turist Olaylar Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title