Haberler

Beyoğlu Cihangir'de Giysi Kumbarası Hırsızlığı

Güncelleme:

Beyoğlu Cihangir'de sokaktaki giysi kumbarasını devirip içerisindeki giysileri çalan hırsız, polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anları kameralara yansırken, şahıs adliyeye sevk edildi.

Cihangir'de 12 saat boyunca giysi kumbarasını soyan hırsız kamerada

Cihangir'de 12 saat boyunca kumbarayı soyan hırsızı polis 2 saatte yakaladı

Sokaktaki giysi kumbarasını devirip içerisinden beğendiklerini alan hırsızı polis yakaladı

İSTANBUL - Beyoğlu Cihangir'de sokaktaki giysi kumbarasını devirip 12 saat boyunca uğraştıktan sonra içerisindeki giysileri vatandaşların gözü önünde çalan hırsız, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları kameralara yansırken, şahıs adliyeye sevk edildi.

Beyoğlu Cihangir'de geçtiğimiz Çarşamba saat 04.00 sıralarında başlayan olayda, ihtiyaç sahipleri için sokağa konulan giysi kumbarasının yanına gelen bir şahıs elindeki levyeyle metal kumbarayı açmaya çalıştı. Vatandaşların gözü önünde saatlerce uğraştığı kumbarayı açamayan şahıs, bir süre sonra geri gelip yine levyeyle açmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

12 saat süren giysi hırsızlığı

Aynı yere üçüncü kez gelen hırsız, 12 saatin ardından devirdiği kumbarayı levyeyle açtıktan sonra içindeki giysi ve ayakkabılardan beğendiklerini çaldı. Çaldığı eşyaları yanında getirdiği valize dolduran şahıs, kumbarayı düzelttikten sonra olay yerinden ayrıldı. Hırsızlık anları ise kameralara yansıdı.

Beyoğlu Asayiş polisi hırsızı yakaladı

Olayın ardından çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, hırsızı yakalamak için güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda hırsızın Özcan Z. olduğunun tespit edilmesi üzerine şahsı yakalamak için harekete geçildi. Şahsın semtte bulunan bir otoparkta olduğunun belirlenmesi üzerine polis, şahsı kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahsa, ifadesi alınarak "mala zarar verme" ve "açıktan hırsızlık" suçlarından adli işlem yapıldı. İşlemleri tamamlanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cihangir Beyoğlu Güvenlik Hırsızlık Adliye İstanbul Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title