Haberler

Şiddetli yağış nedeni ile çöken istinat duvarının altında kalan kişi kurtarıldı

Güncelleme:

İstanbul'un Beykoz ilçesinde sağanak yağış sonrası istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu 1 kişi göçük altında kaldı. Ekiplerin yoğun çalışması sonrası şahıs göçük altından kurtarılırken bölgedeki çalışmalar devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD tarafından uyarıları yapılan sağanak yağış Türkiye'nin birçok şehrinde kendini göstermeye başladı. İstanbul'da da etkisini gösteren gök gürültülü ve sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Maltepe, Sultanbeyli de bazı ev ve iş yerlerini su basarken, altın piyasasının kalbi olan Kapalıçarşı'da şiddetli yağıştan nasibini aldı.

BEYKOZ'DA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Beykoz'da da etkili olan yağışın ardından istinat duvarı çöktü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, AFAD ve polis sevk edildi. 1 kişinin göçük altında kaldığı belirtiliyor. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

ŞAHIS KURTARILDI

Öte yandan restoranın çöken istinat duvarının altında kalan çalışan ekipler tarafından kurtarıldı. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken bölgedeki çalışmalar devam ediyor.

Olay yerinden gelen ilk görüntüler şu şekilde:

İstanbul Beykoz'da istinat duvarı çöktü: 1 kişi göçük altında

İstanbul Beykoz'da istinat duvarı çöktü: 1 kişi göçük altında

İstanbul Beykoz'da istinat duvarı çöktü: 1 kişi göçük altında

İstanbul Beykoz'da istinat duvarı çöktü: 1 kişi göçük altında

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sağanak Yağmur İstanbul Beykoz Haberler

500

Yorumlar (1)

Sadık:

Imamoglu çalışmaya başla artık,niye önlem almadın, yagışlar geliyor diye kaç defa uyarı geldi, ekranlara bakmakla olmaz bu iş.

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title