Haberler

Cami hoparlöründen seslenen gençleri mahalleli yakaladı

Güncelleme:

Beykoz'da bir camiye akşam saatlerinde giren bir grup genç, cami hoparlörünü açarak mahalleliye seslendi. Sesi duyan vatandaşlar camiye gelerek gençlere tepki gösterdi. O anlar, vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz akşam saatlerinde Beykoz'da Yuşa Türbesi'nin de bulunduğu camide meydana gelen olayda, iddiaya göre akşam saatlerinde camiye giren bir grup genç, hoparlör sistemini açarak mahalleliye seslendi.

VATANDAŞLAR SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Sesleri duyan vatandaşlar, camiye geldiklerinde ellerinde mikrofonla yakaladıkları gençlere tepki gösterdi. Vatandaşlar, ilahi okuduklarını iddia eden gençleri polis ekiplerine teslim etti.

CEP TELEFONUYLA KAYDETTİLER

O anlar, vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, bir grup vatandaşın caminin içine girerek gençleri buldukları ve onlara tepki gösterdikleri anlar yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beykoz Haberler

500

Yorumlar (7)

seyfullah aydın:

yaptıkları yanlış ama kötü bir şey söylememişler bu gibi durumlarda gençleri azarlayıp islamdan soğutmamalı güzelce ikaz edilmesi daha doğrudur camiler namaz harici toplantı ve sohbetlere açık olmalı mahallelinin sosyal faaliyetlerde bulunabileceği bir yer olmalı

69
43
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Edepsizlik ister camiye, ister islama, ister Atatürke, isterse devlete bayrağa yapılsın...Yasalar adil bir ceza vermeli...Sınırsız özgürlük kaostur...

93
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

aynen ülkemizdede kanunlar ve kurallar var malesef bzim sorunumuz uygulamada yargilamada suclu ayirimi yapilmasinda.

yanıt10
yanıt2
Kasım-2007 Atakan:

Verin vatandaşın eline güzel bir sopa atsın bunlara hersey hak

60
17
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu işler hep sosyal medya denen tik tok gibi kanalizasyonlarda izlenme tıklanma uğruna yapılan soytarılıklar hiç bir turk genci ölesine fantazi olsun diye böyle bir şey yapmaz yapamaz e sen rezilliğe para verirsen bazı cahil kesim de olmadık fantaziler dener

44
4
yanıtYanıtla
oguz:

Allaha havale etmek en güzeli rabbim sen bildigin gibi yap

32
7
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

sen havale etmeye devam et

yanıt17
yanıt27
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title