Haberler

Yanındaki kadını darbeden sürücü, insanların canını da hiçe saydı

Güncelleme:

İstanbul Beşiktaş'ta bir otomobil sürücüsü, trafikte seyir halindeyken yanında bulunan kadını tokat ve yumrukla darbetti. Şahıs trafiktekileri de tehlikeye atarken o anlar başka bir araç sürücüsü tarafından kayıt altına alındı.

Beşiktaş'ta bir otomobil sürücüsü trafikte seyir halindeyken yanında bulunan kadına tokat ve yumruklarla saldırdı. Korku dolu anlar bir başka araç sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

DAKİKALARCA DARBETTİ

Geçtiğimiz gün Maslak'ta trafikte seyir halindeki aracın erkek sürücüsü yanında bulunan kadına dakikalarca şiddet uyguladı. Yumrukların ve tokatların hedefi olan talihsiz kadının korku dolu anları bir başka araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

TRAFİKTE TEHLİKE SAÇTI

Görüntülerde, olayı kaydeden araç sürücüsünün polise ihbarda bulunduğu anlar da yer aldı. Öte yandan, saldırganın talihsiz kadına vururken kontrolünü kaybederek trafikteki diğer sürücülerin canını tehlikeye attığı da görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Beşiktaş Beşiktaş İstanbul Güvenlik Şiddet Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Bordo Bere:

ÜLKE MEKSIKADAN BETER

32
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title