Haberler

Özel harekatçı, bayram ziyaretine gittiği baba evinde karısını öldürüp intihar girişiminde bulundu

Güncelleme:

Balıkesir'de babasının evine bayram ziyaretine giden özel harekatçı Mehmet Kanat, eşi Kübra Kanat'ı öldürdü, kuzeni Mesut Görgül'ü ise yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bir aileyi yok eden cinayet Balıkesir'de meydana geldi. Babasının evine bayram ziyaretine giden özel harekat polis memuru Mehmet Kanat, arasında husumet bulunan kuzeni Mesut Görgül ile bayram dolayısıyla barışarak birlikte içki içmeye başladı. Eşinin de Mesut Görgül ile barışmasını isteyen Kanat, aldığı ret cevabının ardından çıkan tartışmada eşini öldürüp kuzenini yaraladı. Daha sonra ise intihar girişiminde bulundu.

HUSUMETLİ KUZENİYLE BAYRAM NEDENİYLE BARIŞTI

Olay 14 Nisan'da Manyas ilçesi kırsal Peynirkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Çanakkale'de özel harekat polisi olarak görev yapan Mehmet Kanat, bayram ziyareti için eşi Kübra Kanat ile birlikte Manyas'a geldi. Mehmet Kanat, eşi ve teyzesinin oğlu Mesut Görgül ile birlikte babası Kadir Kanat'ın evine gitti. Kanat burada, iddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan ve bayram nedeniyle barıştığı kuzeni Görgül ile birlikte alkol almaya başladı.

EŞİ BARIŞMAYI REDDEDİNCE SİLAHINI ÇEKTİ

Mehmet Kanat yine iddiaya göre eşi Kübra Kanat'ın da kuzeni ile barışmasını istedi. Eşi, buna karşı çıkınca, taraflar arasında tartışma çıktı. Kanat, beylik tabancasıyla önce kuzeni Mesut Görgül'e ateş etti. Bacaklarına 5 kurşun isabet eden Görgül, kanlar içerisinde yere yığılırken, Kanat bu kez eşi Kübra Kanat'ı da vurup, çenesine dayadığı silahla intihar girişiminde bulundu.

Özel harekatçı, bayram ziyaretine gittiği baba evinde karısını öldürüp intihar girişiminde bulundu

GENÇ KADIN KURTARILAMAYARAK CAN VERDİ

Diğer aile bireylerinin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına 2 kurşun isabet eden Kübra Kanat, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Mehmet Kanat'ın da durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Mehmet Kanat ile 3 yıllık evli olduğu öğrenilen Kübra Kanat, bugün Manyas ilçesine bağlı Erecek Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Özel harekatçı, bayram ziyaretine gittiği baba evinde karısını öldürüp intihar girişiminde bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Kanat Balıkesir Manyas Baba Suç 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (19)

yasin yaşaran:

icki tum kotuluklerin anasidir.

773
19
yanıtYanıtla
Oktay Şahin:

İçkinin ne zararı var ki diyen chp zihniyeti buyur buradan yak

526
228
yanıtYanıtla
PitbullClubTurkey:

Ben 40 yıldır içiyorum hiç bir zararını görmedim. CHP zihniyeti ile ne alakası var konunun. Ağzı ile içemeyen geri zekalılar içmesin. Sen içince de birilerini vurasın mı geliyor tabanca ile...

yanıt227
yanıt517
Özkan Bulut:

Utanmaz arlanmaz insan biz in Bin nüfuslu ilçede yaşıyoruz gel buraya içki içen uyuşturucu kullanan yüzde seksen milliyetçi hiç bir chp li içki içtikten sonra pislik çıkarmaz Emin olun

yanıt95
yanıt135
Kurt Öztürk:

Aga ickinin chp-akp ile ne alakasi var. Ramazan da icmeyip, 11 ay icki masasindan kalkmayan bir ton insan var. Goruntu de dindar gercekte alkolik bir ton adam var.

yanıt106
yanıt10
Bordo Bere:

CHP ZIHNIYETI DIYENLER ZINAYI SERBEST BIRAKAN VE EN FAZLA ICKI FABRIKASI ACAN AKPDIR

186
369
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Bu özel harekat uzman çavuş ve polislerin psikolojik teste tabi tutulmaları lazım hemde altı ayda bir bu kaçıncı böyle

382
18
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Allah kimseyi şaşırtmasın inşallah çok yazık

177
1
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

bu sebep pek inandırıcı gelmedi bana, doğru düzgün yürütülsün soruşturma

130
3
yanıtYanıtla
Burak Kahraman:

senin de ilk aklına gelen, eşi ile kuzeninin arasında bir takım şeyler olduğu, di mi?

yanıt9
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title