Haberler

Bayram tatilinin ilk gününde 9 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bayram tatili için yola çıkan vatandaşların yaptığı trafik kazalarıyla ilgili açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tatilin 1. gününde 651 kazanın yaşandığını ve bin 47 vatandaşın yaralandığını, 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

9 günlük bayram tatilini, yaşadığı kentin dışında değerlendirmek isteyenler yollara düştü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise tatilin ilk günü meydana gelen kazalar hakkında bilgi verdi.

TATİLİN İLK GÜNÜNDE BİN 47 YARALI

Bakan Yerlikaya 651 trafik kazasının yaşandığı tatilin ilk gününde 9 kişinin hayatını kaybettiğini ve bin 47 vatandaşın yaralandığını açıkladı. Yerlikaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Bayram tatilinin 1. günü 6 Nisan Cumartesi tarihinde 24 saatlik sürede; 651 trafik kazası meydana geldi. 411 bin 588 araç denetlendi. 19 bin 654 araca hız ve radar işlemi, 37 bin 130 araca ise diğer işlemler yapıldı. Bayram tatilinin ilk günü trafik kazalarında maalesef 9 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bin 47 vatandaşımız ise yaralandı."

Bayram tatilinin ilk gününde 9 kişi hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Trafik Kaza 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

sade vatandaş:

bizim insanlarımız kaldırımda yürümesini bilmiyor kalabalık yerlerde kaldırımda sağ taraftan yürünür herkes kafasına göre takılıyor trafikte yayaya yol vermeme sokağa tersten girme aşırı hız uykusuz dinlenmeden araç kullanma trafik ışıklarına riayet etmeme yola çift sıra park etme daha bir sürü trafik ihlali cahil birbirinin hakkına saygısız anlayışsız toplumlarda yaya ve araçlar tarafından yapılıyor o yüzden bu habere hiç şaşırmadım

14
0
yanıtYanıtla
Everlasting Echo:

Bayramın 1. Günü derken?

1
4
yanıtYanıtla
Samet GÜR:

soru sorarken birdaha düşünsen

yanıt5
yanıt1
şahabettin Ayyıldız:

Yorum yaparken lütfen anlaşılır olsun tatilin 1 günü demek istemiş yorum yapan iki kişi biri bildiği halde sulandırıyor diğeri ne dediğini o da bilmiyor

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title