Haberler

Sağlıkçılar ile hasta yakınları arasında arbede! Kapıyı tekmelerle açmaya çalıştılar

Güncelleme:

Batman'da devlet hastanesinin acil bölümünde sıra beklemeden sağlık çalışanlarının odasına girmeye çalışan hasta yakınları ile sağlık çalışanları arasında tartışma çıktı. Güvenlik görevlilerinin muayene odasından dışarı çıkarttığı saldırganlar, bu kez de kapıyı tekmelerle açmaya çalıştı.

Batman Beşiri Devlet Hastanesi'nde hasta yakınları, acil bölümünde sıra beklemeden sağlık çalışanlarının odasına girmeye çalıştı. Sağlık çalışanlarının onları uyarması üzerine tartışma çıktı.

KAPIYI TEKMELERLE AÇMAYA ÇALIŞTILAR

Yaşanan arbede üzerine güvenlik görevlileri, saldırganları muayene odasından dışarı çıkartırken, hasta yakınları kapıyı tekmelerle açmaya çalıştı.

PARMAĞI KAPIYA SIKIŞTI

Bu sırada bir hasta yakınının parmağı kapıya sıkıştı. Şahsa müdahaleyi yine sağlık çalışanları yaparken, saldırı anı cep telefonu kamarasına yansıdı.

Batman'da hasta yakınları ile sağlık çalışanlarına arasında arbede

Batman'da hasta yakınları ile sağlık çalışanlarına arasında arbede

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Devlet Hastanesi Batman Beşiri Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

bekir yapici:

birileri tutum ve söylemlerinle bu siddete adeta canak tutuyor araclarin kislik lastigine bile kararname cikaran zihniyet istese bunu önliyemezmi ülkedemizde kültür ve egitim sorunu yasiyoruz ilgisiz ve alakasiz kalindigi sürece bu devam edecek 10 sene emek ve masrafla yetisen doktorlar kaciyor artik bir cok ilimizde doktor acigini suriyeli karsiliyor

5
2
yanıtYanıtla
Sinan Şimşek:

Bir haftadır poliklinikler kapalı sadece acil açık millet rezil oldu, bu işte emeği geçenleri tek tek dövmek lazım

3
4
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Asla işin iç yüzünü öğrenemeyeceğiz.

4
1
yanıtYanıtla
Cemal Gökçek:

Doktorlara artık bir çeki düzen vermek gerekiyor devlet döverek mi çalıştırıyor bunları insanları böcek gibi görüyor çoğu malesef öyle

2
1
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

Sira beklesen ne olacak sanki iceri aliyorlar, kavgada ondan cikmistir. Saglik sistemi acil degismeli herkesi degistirdi bi kocayi degistirmedi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title