Haberler

Batman'da Çalınan Paranın Sahibi Serbest Bırakılan Kadının Sahte Polis Kimliği ve Gayrimenkulleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Batman'da park halindeki araçtan çalınan 42 bin doların sahibi olan ve serbest bırakılan kadının sahte polis kimliği ve çok sayıda gayrimenkulü olduğu ortaya çıktı. Mağdur ailesi, bu servetin nereden geldiğinin araştırılmasını istiyor.

Batman'da 42 bin dolar çalan ve serbest bırakılan kadına ait sahte polis kimliği ve çok sayıda gayrimenkul olduğu ortaya çıktı.

23 Ekim tarihinde Batman'ın Kültür Mahallesinde park halindeki araçtan 1 milyon 180 bin TL değerinde olan 42 bin dolar çalındı. Emniyet tarafından yakalanan ve ardından serbest bırakılan hırsız kadın hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Serbest bırakılan kadına ait sahte polis kimliğinin ve kendisine ait çok sayıda gayrimenkul olduğunu belirten mağdur ailesi bu servetin nereden geldiğinin araştırılmasını istiyor. Çalınan paranın annesinin ameliyat parası olduğunu belirten Furkan Mirpaşa, "Geçen seferki hırsızlık olayında emniyet kamera görüntüleriyle hırsız yakalandı. Yakalanmasından sonra emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Şu anda elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor. Ameliyat parasıydı annemin. Para olmadığı için ameliyat olamıyor" dedi.

Hırsıza ait sahte polis kimliği ortaya çıktı

Hırsızın sahte polis kimliğine sahip olduğu ve banka hesaplarında yüklü miktarda para bulundurulduğunu, ayrıca Türkiye'nin birçok yerinde gayrimenkule sahip olduğunu söyleyen Mirpaşa, "İsmi Saadet Türkan Gündeş'tir. Kadını araştırdık ve kendisinin sahte polis kimliği çıktı. Yüklü miktarda da gayrimenkulü çıktı. İstanbul'da, İzmir'de, Diyarbakır'da, Batman'da ve Marmara Adasında gayrimenkulleri var. Avukatlarımız aracılığıyla öğrendiğimize göre banka hesaplarında yüklü miktarda paralar ve Türkiye'nin her tarafında villalar, evler, arsaları var" diye konuştu.

"Hırsızın yakalanması için adalete sığınıyoruz"

Annesinin ameliyat olabilmesi için o paraya ihtiyaç duyduklarını belirten Furkan Mirpaşa şunları aktardı;

"Hırsızın yakalanması için adalete sığınıyoruz. Annemin ameliyat parasının getirilmesini istiyoruz ve onun için adalete sığınıyoruz. Hırsız ve ailesi bizi arayıp tehdit ediyor. Bizi telefonla arayıp sizi öldürürüz diye tehdit ediyorlar. Sizi öldürürüz, haber yapmayacaksınız diyerek her gün arayıp tehdit ediyorlar. Evinizin ve arabanızın anahtarları bizde var, her an gelebiliriz diye tehdit ediyorlar. Yaptıkları şeylerden sonra bunların çete olduğunu düşünüyoruz. Arabamıza giriyorlar, yaptıkları düzenekle arabayı açıyorlar, evlerimize giriyorlar. Bunlar sayesinde her yerde evleri var. Herkesin evine giriyorlar ve bir çete olmuşlar". - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Batman Suç Polis 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title