Haberler

Köpeklerden kaçarken düşen yaşlı kadın tanınmaz hale geldi

Güncelleme:

Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısından kaçmak isteyen yaşlı kadın yere düşerek yaralandı. Talihsiz kadın, yüzünde oluşan morluklar nedeniyle tanınmaz hale gelirken korku dolu anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edirne'de yaşayan 74 yaşındaki Zehra Oluçay, başıboş köpeklerin saldırısında az kalsın ölüyordu. Köpeklerin kovaladığı kadın, kaçtığı sırada yere düşerek başını vurdu ve kanlar içerisinde kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Oluçay'ın başına gelenler güvenlik kameralarına yansıdı.

BAŞINI APARTMAN MERDİVENLERİNE VURDU

Başıboş köpeklerin dehşet saçtığı adres Edirne'nin Kurtuluş Mahallesi oldu. 74 yaşındaki Zehra Oluçay, apartmanın bahçesinde bulunduğu sırada köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçarken apartmanın merdivenlerine düşen Oluçay, kanlar içinde kalarak yaralandı. Yardım çığlıkları üzerine bahçeye çıkan vatandaşlar, Zehra Oluçay'ı kanlar içinde görünce sağlık ekiplerine haber verdi. İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan kadının baş kısmında yaralanmaların olduğu belirlendi.

Köpeklerden kaçarken düşen yaşlı kadın, tanınmaz hale geldi

"KAN İÇİNDE GÖRÜNCE FENA OLDUM"

Köpeklerin üstüne koşmasıyla korku dolu anlar yaşadığını anlatan Zehra Oluçay, köpeklerden kaçarken yere düştüğünü ve yaralandığını söyledi. Başından kan akmaya başlayınca komşularından yardım istediğini belirten Oluçay, ambulansla hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Yaralı kadına ilk yardıma koşan komşusu Şükran Açış da, kapı önüne çıktığında her yerin kan içinde olduğunu belirterek, "Zehra komşuyu kanlar içinde görünce fena oldum, hemen çocuklar yardıma yetişti" dedi.

Köpeklerden kaçarken düşen yaşlı kadın, tanınmaz hale geldi

"KÖPEKLERİN GÖZÜ DÖNMÜŞ, BENİ PARÇALAYACAKLARDI"

Aynı bölgede sabah saatlerinde işe giderken köpeklerin saldırısına uğradığını ve kendini korumak için yaklaşık 5 dakika mücadele ettiğini belirten bir başka vatandaş Gülden Gülsever de, "köpeklerin gözü dönmüş beni parçalayacaktılar. Kendimi çok zorlukla kurtardım" sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Köpeklerden kaçarken düşen yaşlı kadın, tanınmaz hale geldi

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ KÖPEK SALDIRILARINA İSYAN ETTİ

Geçen hafta apartman girişinde başıboş sokak köpeklerinin kendini sıkıştırdığını söyleyen 11 yaşındaki Aras, "Markete giderken apartmanın köşesinde köpekler beni sıkıştırdı. Nasıl kaçacağımı şaşırdım. En son arka kapıdan kaçabildim" dedi. Mahallede yaşayan öğrenciler, her an köpek saldırısına uğramaktan korktukları için okula gidemediklerini söyledi. Mahalle sakinleri de, çocukların parklarda dahi oynayamadıklarını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Köpeklerden kaçarken düşen yaşlı kadın, tanınmaz hale geldi

Köpeklerden kaçarken düşen yaşlı kadın, tanınmaz hale geldi

Köpeklerden kaçarken düşen yaşlı kadın, tanınmaz hale geldi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edirne Hayvan Hakları Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Köfteci Jardel:

Bir iki kere mama verseniz, tüm sokak köpekleri yoldaşınız olur. Bu kadar basit. Siz korkup kaçınca onlar da oynamak için koşuyorlar. Birşey var zannediyorlar. Bakın size doğru koştukları zaman kaçmak yerine durun ve merhaba arkadaşlar diyin. Hepsi afallayıp birbirine bakıyorlar. Isırmak için koşmuyorlar. Emin olabilirsiniz.

9
85
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Onu herkes yapamaz, çoluk çocuk var, koşuya çıkan var, korkan var, dalgın olan var, Zaten mecbur da değiliz sevmeye.

yanıt48
yanıt4
Export 86:

Sana o kadar mama verdik te ne oldu?

yanıt22
yanıt6
Spectrum:

Başıboş sokak köpekleri için barınak alanları oluşturulsun git orada besle büyüt sev ama topluma bulaştırma, hayvan iç güdüsü ne yapacağı belli olmaz. Köpek tek başınayken zararsız ama bir kaçı bir araya geldiğinde terör estirir, insanlara zarar verir

yanıt33
yanıt0
Doğrucu:

Normaldede pek tanınacak birine benzemiyormuş :)

1
81
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Ha sokak köpeği ha lağım faresi ne farkeder?

30
17
yanıtYanıtla
Spectrum:

Köpeklerin tepkisi ''tamam düşürdük, dağılın'' gibi birşey olmuş.

12
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title