Haberler

Başhekim yardımcısı kadın, astsubay eski eşi tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan Feray Balkan, annesini ziyarete geldiği Adana'da astsubay olan 1 sene önce boşandığı Seçkin E. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Balkan hayatını kaybederken, Seçkin E. ise gözaltına alındı.

ADANA'da Feray Balkan (39), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eski eşi Seçkin Ergü tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Balkan'ın Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir hastanede başhekim yardımcılığı yaptığı, olayın ardından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Ergü'nün ise astsubay olduğu öğrenildi.

ANNESİNİ ZİAYET İÇİN ADANA'YA GELMİŞ

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi 81156 sokakta bir apartmanın girişinde meydana geldi. İddiaya göre, astsubay olan Seçkin E. ve Feray Balkan yaklaşık 1 yıl önce boşandı. Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan Feray Balkan, annesini ziyarete Adana'ya geldi.

Başhekim yardımcısı kadın, astsubay eski eşi tarafından öldürüldü

ANNESİNİN EVİNİN ÖNÜNDE KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Eski eşinin Adana'da olduğunu öğrenen Seçkin E. ise Feray Balkan'ı, annesinin evinin önünde kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Seçkin E. kaçtı. Hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.,

Başhekim yardımcısı kadın, astsubay eski eşi tarafından öldürüldü

Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçmaya çalışan Seçkin E.'yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına alındı.

Başhekim yardımcısı kadın, astsubay eski eşi tarafından öldürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nizip Devlet Hastanesi Gaziantep Adana Nizip Hukuk 3.Sayfa Kadın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Ali Astepe:

Utanmadan sıkılmadan bu yorum yapılmış fedakarca gorev yapan her alan da kendilerini savunan kimse olmayan Astsubay lara hakaret etmek kimsenin haddine değil yeter .. kadın cinayeti nde meslek neden öne geliyor bu istenmeyen bir olay olduğunda astsubay diye on manşet haklarını ararken maddi ve manevi zorluk yasarken neredesiniz ?????????

151
77
yanıtYanıtla
Ali Astepe:

ASTSUBAYLAR OLARAK KADINA ŞİDDET HER TÜRLÜSÜNÜ KINAYARAK BUNU YAPANLARIN EN AĞIR CEZAYI ALMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

187
25
yanıtYanıtla
Alperen:

Ali Astepe Sen kendi adına konuş benim adıma konuşamazsın olayın neden olduğunu bilmiyoruz bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibidir ve desteklemiyorumda ama hiçkimsede hayatını durup dururken mehvetmez bunuda unutma boşanmış olabilirler fakat adam bir yıl öncesine dair neler duydu neler öğrendi bilemeyiz.

yanıt45
yanıt154
Firat Tas:

Alpverem gene saçmalamış

yanıt17
yanıt9
Slappingnoob:

Bir askerle evlenin ama bir asker den bosanmayin ne kadar haber varsa sonu hep boyle

62
34
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Doktor kızımızı Allah (C.C.) rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyorum. Assb.M.Y.O.'nun 2 1=3 veya 2 2=4 şeklinde 3 veya 4 yıla çıkartılması gerektiğini ve yine bu günkü manada Asteğmen'liğin kaldırılarak Assb. rütbesi yapılması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla.

13
53
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Beğenmeyen arkadaşlar dünya da bu günkü mana da bizdeki gibi Asteğmenlik kalmadı, eninde, sonunda bizde de dediğim sisteme geçilecek ha bugün, ha yarın. Saygılarımla.

yanıt7
yanıt5
Nuri Aga:

Asteğmenlikle haberin alakasını çözemedim

yanıt7
yanıt1
Recep Koca:

Bordo bere rumuzlu takipçi,her meslekte arıza olabilir.insan bu..fazla yükselme bir daha olmasın.em.polis

19
17
yanıtYanıtla
vatandaş :

Ah be hocam davul bile dengi dengine derler onca sene okumuş etmişsin astsubayla neden evlenirsin ki o kadar doktor varken? Allah rahmet eylesin

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title