Haberler

İETT şoförü, yol boyunca telefonla oynayarak yolcuların canını hiçe saydı

Güncelleme:

İstanbul'da bir İETT şoförü, sefer boyunca telefonla oynayarak dikkatsizce araç kullandı. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul'da bir İETT sürücüsü, hem telefonuyla oynadı hem de otobüsü sürdü. Trafikteki o tehlikeli ve sorumsuz anlar, yolcu tarafından anbean kayda alınırken görüntüler tepki çekti.

KENDİSİNİN VE YOLCULARIN HAYATINI TEHLİKEYE ATTI

Kazaya davetiye çıkaran görüntülerin adresi İstanbul Başakşehir 98 KM isimli Fenertepe - Sefaköyseferini yapan İETT otobüsünün şoförü telefonuyla oynayarak aracı sürmeye devam etti. Hem kendi canını hem yolcuların canını hiçe saydı.

İETT şoförü, yol boyunca telefonla oynayarak yolcuların canını hiçe saydı

ŞERİTTEN ÇIKTI, TELEFONU BIRAKMADI

Sürücü kimi zaman şeritten çıksa bile bu duruma aldırış etmedi ve cep telefonuyla uğraşmaya devam etti. Rahat tavırlarıyla aracı kullanmaya devam eden şoför adeta kazaya davetiye çıkarırken yaşanan o anlar otobüste seyahat eden yolculardan birinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İstanbul İETT Ulaşım İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

mstfa Uygr:

sıkıntı yok imamoğlu görevde nasıl olsa.

10
11
yanıtYanıtla
Emre Şencan:

Sayın imamoğlu böylelerini lütfen işten acımaksızın bir önce cıkarın işini layıkıyla yapacak insan cok bu ülkede

18
0
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Bu adama yardımcı şoför verilmeli bu tür durumlarda aracı o kullanmalı hemde istihdam olmuş olur hemde yandaş birinin akrabası iş sahibi olur hemde olmayan iş yükü azalmış olur

2
0
yanıtYanıtla
Mehmet Yurtdas:

Bu şekilde araç kullananların cezasını işveren çekiyor malsef

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title