Haberler

Bartın'da dev dalgaları görüntülemek isteyen kadın gazetecilere saldırdı

Güncelleme:

Bartın Amasra Küçük Liman bölgesinde fırtına ve dalgalar nedeniyle polis yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Bir kadın, polisin uyarısını hiçe sayarak dev dalgaları görüntülemek istedi. Gazetecilerin üzerine yürüyen kadın, izinsiz çekim yapamayacaklarını söyledi ve hakaretlerde bulundu.

Bartın'da dev dalgaları görüntülemek için polisin uyarısını hiçe sayan bir kadın, kendisini görüntüleyen gazetecilerin üzerine yürüdü.

POLİSİN UYARISINI HİÇE SAYDI

Bartın Amasra Küçük Liman bölgesinde fırtına ve dalgalar nedeniyle polis yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Amasra Emniyet Müdürü Sevgül Hayal de, tedbirleri denetledi. O anlarda polisin uyardığı bir kadın ise canını hiçe sayarak, dev dalgaları görüntülemek istedi. Polisin ikazına rağmen tehlike bölgesinden uzaklaşmak istemeyen kadını olay yerindeki gazeteciler görüntülemeye başladı.

BASIN MENSUPLARININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Bu kez basın mensuplarının üzerine yönelen kadın, kamuya açık alanda izinsiz çekim yapamayacağını söyledi. Gazetecilerin telefonuna almak isteyen ve görüntülerinin silinmesi için talimatlar yağdıran kadın, gazetecilere de hakaretler yağdırdı. Polislere de şikayetçi olduğunu söyleyen kadın, polislerden işlem yapmaları konusunda talimatlar verdi. Şikayetçi olduğunu söyleyen kadın, gazetecilerin de şikayetçi olduğunu söylemesi üzerine ise ifade vermek için polis merkezine davet edildi.

KARAKOL LAFINI DUYUNCA GERİ ADIM ATTI

Antalya'dan geldiği öğrenilen kadın, cep telefonu ile kendisini görüntüleyen gazetecileri kayda aldı. İsmi öğrenilemeyen kadın, polisin ifade vermek üzere karakola daveti üzerine ise şikayetçi olmadığını söyleyerek gözden kayboldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fırtına Bartın Amasra İnsan Hakları Suç 3.Sayfa Medya Haberler

500

Yorumlar (1)

Mehmet :

Bırakaydınızda dalgalar yere çarpaydı ne laf anlatmaya çalışıyorsunuz belliki laf anlamıyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title