Haberler

Bartın'da bir baba, nalburdan dönüşte oğlunu çatıda bulamayınca baktığı havalandırma boşluğunda cesedini buldu

Güncelleme:

Bartın'ın Amasra ilçesinde oğluyla birlikte çatıda tadilat yapan bir baba, matkap ucu almak için gittiği nalburdan dönüşte oğlunu bulamadı. Çevredekilerin de yardımıyla her yerde oğlunu arayan baba, binanın havalandırma boşluğunda oğlunun cansız bedenini buldu.

Bartın'da oğlu ile 5 katlı bir binanın çatısında çalışan baba, matkap ucu almak için gittiği nalburdan dönüşte oğlunu bulamadı. Çevredekilerin de yardımıyla yapılan aramada 30 yaşındaki şahsın cansız bedeni, binanın havalandırma boşluğunda bulundu.

NALBURDAN DÖNDÜĞÜNDE OĞLUNU ÇATIDA BULAMADI

Edinilen bilgiye göre, Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşayan Ali Yeşilbal ile 30 yaşındaki oğlu Hüseyin Yeşilbal, Kum Mahallesi Özdemirhan Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın çatısında tadilat yapmaya başladı. Ali Yeşilbal matkap ucu almak için nalbura giderken, çatıda bıraktığı oğlu Hüseyin çalışmaya devam etti. Aradığı matkap ucunu bularak, çalıştığı binaya çıkan baba Yeşilbal, oğlunu bulamadı. Seslendiği oğlundan cevap alamayan baba, çevre sakinlerinin de yardımıyla her yerde oğlunu aramaya başladı.

Bartın'da bir baba, nalburdan dönüşte oğlunu çatıda bulamayınca baktığı havalandırma boşluğunda cesedini buldu

HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA CAN VERDİ

Binanın havalandırma boşluğunda oğlunun hareketsiz yattığını gören baba büyük acı yaşadı. Hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verilirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri, dengesini kaybetmesi sonucu çatıdan düşen Yeşilbal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan savcılık incelemesinin ardından Hüseyin Yeşilbal'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bartın Amasra Baba Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (7)

Ömer Gündoğan:

Allah rahmet eylesin. Ustalar genelde cahilce hareket ediyor. Güvenlik tedbiri emniyet kemeri olmadan çalışmayı marifet zannediyorlar ölen gitti şimdi olan ailesine ve apartmadaki işi verene olacak

110
6
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Babalar oğullarını gönderir genelde matkap ucu almaya malzema almaya vs yani çocuklar ayakcilik yapar genelde. Olay bu yönüyle ilginç geldi

41
33
yanıtYanıtla
aristoteles:

ben hep kendim giderim heryere oğlumu göndermem

yanıt9
yanıt3
Hakan:

Bana şüpheli geldi. Kendi atmış olabilir.araştırılsın.

16
30
yanıtYanıtla
Muhammet Akbulut:

allah yarkınlarına sabır versin.

23
0
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Bunun temel nedeni işi daha ucuza yapmak için eğitim ve güvenlik tedbirlerine harcamadıkları paradan kaynaklı, bu hizmet için önlemler tam alınarak yapılsa ücret çok gelip yine ucuz olan kişiye vereceklerdir. Rekabet bazen tehlikeli oluyor.

18
5
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Adam gencecik yasta hayatindan oldu sen isverenden yoksa isveren senmisin?

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title