Haberler

Gamze Çelik'in tecavüz görüntülerini çektiği söylenmişti! Barış Kılıç'ın davasında takipsizlik kararı verildi

Güncelleme:

Oyuncu Barış Kılıç, kendisine yöneltilen ve sosyal medyada paylaşılan 'Gökhan Demirkol ve Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çektiği' iddialarına karşı şikayetçi oldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda, şüpheliler açısından suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

Oyuncu Barış Kılıç, 2013 yılında Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çeken kişi olduğuna dair sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili "Hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım" diyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, şüpheliler açısından suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

"DİZİ NEDEDİYLE GÜNDEM OLDUĞU İÇİN PAYLAŞIMLAR YAPILIYOR"

Avukatı şikayet dilekçesinde, Kılıç'ın sinema ve dizi oyuncusu olduğunu, dizi nedeniyle gündem olduğu için geçmişte Gamze Özçelik ve Gökhan Demirkol'un tarafları olduğu dava ile ilgili paylaşımlar yapılmaya başlandığını belirtti. Dilekçede, Gamze Özçelik'in Gökhan Demirkol tarafından tecavüze uğrarken videoyu çeken kişinin Barış Kılıç olduğu yönünde hedef alan paylaşımlardan bahsedildi.

Gamze Çelik'in tecavüz görüntülerini çektiği söylenmişti! Barış Kılıç'ın davasında takipsizlik kararı verildi

SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLARDA SUÇUN YASAL UNSURU OLUŞMADIĞI KARARI

Şikayetin ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma neticesinde; sosyal medya kullanıcısı olan şüphelilerin medyada yer alan haber içeriklerinden bahsettikleri, bu haberlerin halen gazetenin internet sayfasında durduğu, haberlerin yayından kaldırılmasına yönelik bir karar alınmadığı, bir kadına tecavüz olayı ile ilgili medyada çıkan haberlere itibar ederek bununla yorum yapan şüpheliler açısından atılı suçun yasal unsurları oluşmadığından kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Gamze Çelik'in tecavüz görüntülerini çektiği söylenmişti! Barış Kılıç'ın davasında takipsizlik kararı verildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Gökhan Demirkol Gamze Özçelik Ünlüler Hukuk 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500

Yorumlar (12)

GARİBAN:

KARDEŞM HABER YAPIYOSUNU ANLADIK LAKİN KADIN KAPANMIŞ GEÇMİŞTEKİ AÇIK VE DEKOLTELİ POZLARINI NİYE PAYLAŞARAK YAPIYORSUNUZ BU HABERİ

523
23
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Aynen öyle, eski defterleri tekrar açmanın ne gereği var, insanların özeline biraz saygı lütfen...

yanıt222
yanıt5
Kemal Yavuz:

Bu kadin kapali bir bayan. Inancina gore yasamaya calisan bir birey. Neden bizim millette bu tur durumlarda bireylere saygi duymak yerine, uzerine basa basa can yakici sekilde haber yapmak geliyor akillara? Herseyden ve herkesten sikayetciyiz su dunyada. Bizim millet kadar sikayetci olan bir toplum daha yoktur. Simdi bu yorum ustune baslarlar, yok bu hale getirenlere sor, yok hukumet, yok uc kagitcilik. Evvela kendinize bakip ceki duzen verin hayatiniza. Bu kadin gibi mesela, ve ona saygi duyun!

379
20
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Kadınla uğraşmayı bırakın

202
4
yanıtYanıtla
Kerim Köroğlu:

BİZLER GAMZE HNM I ŞİMDİKİ HALİ İLE ANIMSICAZ ALLAH ÇOK GÜZEL Bİ İMAN NASİP ETMİŞ ŞÜKÜRLER OLSUN

160
5
yanıtYanıtla
JY:

AMA NE FILMDI BE

yanıt9
yanıt73
Vatansever:

Jy tez vakitte seninde bir filmin çıkar inşallah..bizde çekirdek citlete citlete seni izliyecegiz

yanıt10
yanıt0
Bordo Bere:

videoyu izledim gercekten igrenc gamze celik dagilmis kaportacilar bir el atmali

7
84
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

gamze celik bagdata ilk köprüyü yapandir bu kadinin yaptigi köprüden kimler gecti

4
64
yanıtYanıtla
JY:

AMA NE MACDI BE ADAM 3 LUKLERI TAKIR TAKIR KOYUYORDU.

4
63
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title