Haberler

Bandırma'da Alkollü Eğlence Mekanında Ölü Bulundu

Güncelleme:

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki bir alkollü eğlence mekanında çalışan Bülent Sağlam (46) adlı şahıs, işyerinin üst katındaki izbe alanda ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki bir alkollü eğlence mekanında çalışan Bülent Sağlam (46) adlı şahıs, işyerinin üst katındaki izbe alanda ölü bulundu.

Olay, Bandırma ilçesi, 17 Eylül Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde faaliyette bulunan bir alkollü eğlence mekanının üst katındaki izbe alanda gerçekleşti. Bülent Sağlam adlı şahıs izbe alanda yüz üstü yatar halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından B.S.'nin öldüğü belirlendi.

Bülent Sağlam'ın cansız bedeni Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Daha sonra ise kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Savcılık olayla ilgili inceleme başlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Olaylar Polisiye 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title