Haberler

Katliam gibi kazada tır sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı: Tabelalara dikkat etmedim

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy'de dün akşam saatlerinde dorsesi devrilerek 4 kişinin ölümüne neden olan tırın şoförü Mehmet F. emniyetteki ifadesine, "Tabelalara dikkat etmedim. Çok pişmanım" diyerek kendini savundu.

Dün akşam Bakırköy'de 4 kişinin can vermesine neden olan kazadaki tır şoförünün ilk ifadesi ortaya çıktı.

Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde meydana gelen kazada Mehmet F.'nin kullandığı kağıt malzeme yüklü tır, Marmaray üst geçidine çarparak bir otomobilin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Recep Aytekin (45) ile Sultan Aytekin (44), Güler Rukiye Aytekin (67) ve Merve Aytekin (16) hayatını kaybetti.

"YÜKSEKLİĞİ TAHMİN EDEMEDİM"

Ekipler tarafından gözaltına alına TIR sürücüsü Mehmet F. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. TIR sürücüsü Mehmet F. emniyete verdiği ifadesinde, "Tabelalara dikkat etmedim. Hiçbir şey görmedim ve yüksekliği de tahmin edemedim. Her şey bir anda oldu. TIR devrildi. Çok üzgünüm. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Katliam gibi kazada tır sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı: Tabelalara dikkat etmedim

2019'DA DA AYNI KÖPRÜYE ÇARPMIŞ

Geçidin 4 metre yükseklikte olduğunu gösteren tabelalara rağmen, "Dikkat düşük köprü, yüksek araçlar sağdan çıkınız" şeklindeki yönlendirmeye uymayan şoförün kazaya yol açtığı belirlendi. Kazaya karışan tırın 23 Nisan 2019'da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trafik Kazaları Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

siskentli gezgin:

Doğruysa aynı yere 2019 da carpis devirmiş tırı, o zaman buna ağır cez verilseydi emin olun bugün bu olmazdi, Allah c.c rahmet eylesin

415
3
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Kazaya karışan TIR’ın 23 Nisan 2019’da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı.

yanıt39
yanıt0
Beyaz:

Toplumdaki hoşgörüsüzlük maalesef trafikte de fazlası ile var..herkes birbirine düşman gibi bakıyor tır şoförleri kural taktıkları zaten yok..otobüs hız limitini takmaz onlarca insan ölür…! Noldu bu topluma böyle?

219
8
yanıtYanıtla
Tamer Çakır:

ne kadar pişmansın mesela

204
6
yanıtYanıtla
Hüseyin ÖZKAYA:

2019 da da aynı köprüye çarpmış. Bu işte başka iş var. ya iş verenine ya kamyonuna garezi var ya da düpedüz aptal...

153
3
yanıtYanıtla
ülker kaya:

Köprü alçak yapıldıysa. Köprüden 500 m öncesine köprü uzunluğunda zincir sallanan kale direği gibi önlem korsun. Zincire çarpan yükseklikteki şöför köprüye çarpmadan durur. İBB para saymaktan bunları yapamaz tabii

78
69
yanıtYanıtla
Serhat bulut :

Carlos seni ,İBB mi bakıyor bu işlere Karayolları Genel müdürlüğü mu ,Köprüyü yapanlara lafın yok senin gibi provakotorler nefes almasin daha iyi

yanıt9
yanıt2
birgörüş:

Şu köprülü kavşakları yaparken, az geniş biraz daha yüksek yapsanız günahmı yazacak Allah. Niye alcak yapıyorsunuz ki? veya gerekli yükseklikte yapıldı da Belediye sonradan yola asfalt dökerek yükseltti mi?

99
16
yanıtYanıtla
remat tamer:

bu işde sigorta dolandırıcıkığı var gibi

68
10
yanıtYanıtla
Anil Ulker:

Konuşturmayin hiç yerinde infaz edin gitsin

54
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title