Haberler

Doktoru döven saldırgan hastaneyi böyle savaş alanına çevirdi: Hepinizi gömmezsem adam değilim

Güncelleme:

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde saldırgan M.K.'nın doktor M.S.D. ve güvenlik görevlisi T.Ö.'yü darbedip "Hepinizi gömmezsem adam değilim" dediği görülüyor. Olay sonrasında M.K. gözaltına alındı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde saat 18.00 sıralarında M.K., acil servis kapısı önündeki şeridi geçmek istedi. Daha sonra güvenlik görevlisi M.K.'ya beklemesi gerektiğini söyledi.

GÜVENLİĞİ VE DOKTORU DÖVDÜ

Güvenlik görevlisi ile M.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında M.K.'nin güvenlik görevlisine tokat attığı, olaya müdahale etmek isteyen acil serviste görevli doktor M.S.D'yi de darbettiği belirlendi. Olayın ardından M.K. gözaltına alındı.

Bakırköy'de doktora saldırının görüntüleri ortaya çıktı

"HEPİNİZİ GÖMMEZSEM ADAM DEĞİLİM"

Kavga anı hastanede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde M.K. isimli kişinin "Hepinizi gömmezsem adam değilim" dediği anlar saniye saniye görüntülendi.

Bakırköy'de doktora saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sadi Konuk Haberler

500

Yorumlar (32)

Aykut Taşdemir:

Emin miyiz o şekilde olduğuna? Tekrar izlesinler. Belki yine doktor darbetmiştir de vatandaşın üzerine yıkıyolardır. Uzman Çavuşta olduğu gibi..

61
57
yanıtYanıtla
mehmet can:

olayın iç yüzü araştırılsın. doktorları tepemize çıkardılar. çoğu şımarık azarlar gibi davranıyor. maaş beğenmezler, iş beğenmezler. bazıları dayağı hakediyor. uzman çavuşada iftira attılar. sonra şiddet var efendim

60
36
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

Bu gidişle ülkede doktor kalmıyacak.

54
35
yanıtYanıtla
OKUR:

belki ön yargılıyım fakat kesinlikle haketmiştir zira doktorların birçoğu hastalarını insan yerine koymuyorlar

50
38
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Yapılanı tasvip etmiyorum lakin sağlıkçılar (bazıları) çok şımartıldı kendilerini erişilmez sanıyorlar birde gitmekle tehdit ediyor yine bazıları çıkın gidin

53
34
yanıtYanıtla
ERKAN :

bi sus ya kılıf arama

yanıt16
yanıt25
Hamit Gündoğdu:

Bir haftadır sağlıkçılara karşı acımasızca eleştiri yapıldı hemde dozu kaçtı. Olacağı buydu. en başta yönetenler sözlerini ölçerek ve biçerek söylemeli. Zira ülkemizde fırsat kollayanlarin yanında cahilde çok. Bu durumlar iyiye alâmet değil.

37
45
yanıtYanıtla
Nahit Büyükdağ:

olaya farklı bakış açısından bakalım niye özel hastanelerde bu olaylar pek olmuyor

57
16
yanıtYanıtla
sadece kadir:

Çünkü özel hastaneye gittiğin zaman parasını verdiğin için doktor seninle ilgileniyor, seni dinliyor, ağrın veya sıkıntın neyse gereğini yapıyor. ama devletteki doktor nasıl olsa Memurum ben diyip kafasını bile pc den çekmeden seni dinliyor, yeri geliyor azarlıyor.

yanıt20
yanıt8
vatandaş :

özele hiç gitmediğin için bilmiyorsun . oralarda da oluyor.. toplumun yüzde 98 i devlet hatanesine gidiyor çünkü

yanıt2
yanıt4
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title