Haberler

Bakırköy Adliyesi'nde Cinayet Davası Sonrası Kavga: 2 Yaralı

Güncelleme:

Bakırköy Adliyesi'nde bir cinayet davasının duruşmasının ardından taraflar arasında çıkan kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Kavga, adliyenin karşısındaki otoparkta meydana geldi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Bakırköy Adliyesi'nde cinayet duruşması sonrası kavga: 1'i ağır 2 kişi yaralandı

İSTANBUL - Bakırköy Adliyesi'nde cinayet davasının duruşmasının ardından kavga çıktı. Kavgada 1 kişi bıçaklanarak ağır şekilde yaralanırken, 1 kişi ise kafasından ve burnundan yaralandı.

Olay akşam saatlerinde Bakırköy Adliyesi'nin karşısında bulunan otoparkta meydana geldi. Bakırköy Adliyesi 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'eşi kasten öldürme' suçundan yargılanan sanığın davasının ardından dosyanın tarafları adliyenin karşısında bulunan otoparkta kavga etmeye başladı. Kavgada Z.Ö. karnına aldığı 2 bıçak darbesi ile ağır yaralanırken, N.Ö. isimli şahıs ise kafasından ve burnundan yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan polis ekiplerinin çevrede yaptığı çalışma sonucu, müşteki taraf yakını E.Y. isimli şahsın cebindeki kabarıklık fark edildi. E.Y.'nin yapılan üst aramasında 7.65 mm çapında silah ve 7 adet mermi ele geçirildi. E.Y. gözaltına alınırken, olayla ilgili ekiplerin çalışması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bakırköy Adliyesi Kavga Polis 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title