Haberler

Lüks otomobilin içinde kafasından vurulmuş halde bulundu

Güncelleme:

İstanbul Bahçelievler'de bir kişi, lüks otomobilin içerisinde kafasından vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri inceleme başlatırken, olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Bahçelievler'de Volkan Ayhan isimli bir kişi, lüks otomobilin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, saat 11.30 sıralarında Bahçelievler Neyire Neyir Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir lüks araç içerisinde hareketsiz yatan bir şahıs olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede kafasından vurulduğu ve şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Bahçelievler'de Lüks Otomobilde Ölü Bulundu

ARAÇ İÇERİSİNDE 1 ADET TABANCA BULUNDU

Polis ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri tarafından araç içerisinde yapılan incelemelerde 1 adet tabanca bulundu.

Bahçelievler'de Lüks Otomobilde Ölü Bulundu

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yeri inceleme ve Bakırköy Cumhuriyet Savcısının otomobilde ve Volkan Ayhan'ın cesedi üzerinde incelemelerde bulundu. Ayhan'ın kucağındaki silah polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken ceset Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay yerine gelen Volkan Ayhan'ın yakınları sinir krizi geçirirken polis ekipleri olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Bahçelievler'de Lüks Otomobilde Ölü Bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler İnceleme İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Tolga Tplg:

Lüks otomobil ne arkadaş varmı öyle bir marka? Otomobil işte hepsi aynı. Bizim millet her şeye birisin buluyor

23
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title