Haberler

Babası, Şeyma Yıldız'ı "Gel seni biraz gezdireyim" diye kandırıp götürmüş

Güncelleme:

Ankara Çubuk'ta babası tarafından öldürülerek yol kenarına atılan lise öğrencisi Şeyma Yıldız cinayetiyle ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Babası, Şeyma'yı "Gel seni biraz gezdireyim" diye kandırıp götürmüş.

Ankara Çubuk'ta okul çıkışına giden Harun Yıldız, kızı Şeyma'yı "Gel seni biraz arabayla gezdireyim" diyerek kandırdı. Yolda kızıyla tartışan Yıldız, Şeyma'yı erkek arkadaşı olduğu bahanesiyle katledip yol kenarına attı.

Çubuk'a bağlı Kargın Mahallesi yolunda önceki akşam kar üzerinde bir kız çocuğunun cesedini gören vatandaşların polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıkan cinayetin ayrıntıları daha da korkunç. Şeyma Yıldız'ı (16) katleden babası Harun Yıldız, cinayetin sebebini ve kızını nasıl kandırdığını da anlattı.

GECE SAATLERİNDE TESLİM OLDU

Kızının cesedinin bulunduğunu öğrenince yakalanacağını anlayan Şeyma'nın babası Harun Yıldız, gece saatlerinde Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olmuştu. Cani baba Harun Yıldız, kızını öldürdüğünü itiraf ederken, cinayette kullandığı ruhsatlı tabancasını da polise teslim etti.

Babası, Şeyma Yıldız'ı 'Gel seni biraz gezdireyim' diye kandırıp götürmüş

"İNTERNETTE ERKEKLERLE FOTOĞRAFINI GÖRDÜM"

Seyyar bal satıcısı olan Yıldız ilk ifadesinde, "İnternette erkeklerle fotoğraflarını gördüm. Erkek arkadaşı olduğunu da öğrenince tartışmaya başladık. Erkeklerle gezmemesi için uyaracaktım ama tartışınca kendimi kaybettim, arabada bulunan tabanca ile vurdum. Öldüğünü görünce de korkup, yol kenarına bıraktım. Sonra kızımın cesedinin bulunduğu, polisin olayı araştırdığı ve beni aradığını öğrenince gelip teslim oldum" dediği öğrenildi.

GEZDİRME BAHANESİYLE ARABAYA BİNDİRMİŞ

Baba Yıldız'ın okul çıkışına giderek kızı Şeyma'yı "Gel seni biraz arabayla gezdireyim, baba kız konuşuruz" diye araca bindirdiği bildirdiği ortaya çıktı. Olacaklardan habersiz arabaya binen Şeyma'nın cansız bedeni yol kenarında bulundu.

KAHRAMANIYDI KATİLİ OLDU

Şeyma'nın babasına çok bağlı olduğu, babasıyla birlikte çektirdiği fotoğrafların altına "Kahramanım" notuyla paylaştığı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ankara Çubuk Çubuk Haberler

500

Yorumlar (50)

aaa:

Herkes çocuğunu karşı cinsten arkadaşı var diye öldürürse kimse kalmaz. .

50
12
yanıtYanıtla
sevo:

cinsel istismar yapmış olabilir iyi konuşturulmalı

20
5
yanıtYanıtla
Birkul:

Bencede olay bu kadar basit değil

yanıt4
yanıt2
ADINI YAZ Y:

Bir baba olarak kızını annesiyle beraber oturum konuşup sorunu çözmek yerine gece gezdirmek yalanıyla kandırmak çok yazık. . . zavallım demekki güvendiği ve babasını çok sevdiği için gitmiş. ne demişler babana bile güvenmeyeceksin. . . . .

20
4
yanıtYanıtla
ZZZ:

kadın erkek ilişkilerinde bir babanın kızını öldürebilecek kadar büyük bir çevre baskısı neden var bu ülkede? bunu nasıl yok edebiliriz? her şeyi dine mal etmeye üstümüze yok. Çünkü dinimizi bilmiyoruz. Kur''an der ki ''eğer eşlerinizle her türlü çabaya rağmen anlaşamıyorsanız güzelce ayrılın. '' ama bizim ülkemizde boşanmak isteyen her 10 kadından 3-4''ü ölür, 4-5''i ise eski koca baskısıyla yaşar. Bu sözde namus denilen olgunun dinle bir ilgisi yok. Bu işi devletin çözmesi gerekir. Diyanet ne işe

13
5
yanıtYanıtla
HAKAN:

ne demek dinle bir alakası yok ulan!!! namus kavramını ve dinimizi değersizleştirme yönünde bir kışkırtıcılığa soyunma sakın. ayrıca ülkemizde baskı maskı yok anladınmı? yaşanılan bütün sorunların, ahlaksızlıkların ve namus dışı yaşayışların temelinde iman eksikliği ve islami değerlerin hayatımıza hakim olmaması vardır.

yanıt4
yanıt7
araştırmacı:

Dinde 2 kadının şahitliği, 1 erkeğe denktir(Bakara-282). Miras paylaşımında kadına 1 pay verilirken, erkeğe 2 pay verilir(Nisa-11). Nisa 34'' göre, erkeğe karısını dövme yetkisi verilmişken, aynı yetki kadına verilmez. Yine de her şeyin doğrusunu Allah bilir. O''nun hikmetinden sual sorulmaz.

yanıt3
yanıt0
KAĞAN:

ARKADAŞ BU MEMLEKETTE ''DEVLET'' DİYE BİR ŞEY YOK. HERKESİ ZEHİRLEYEN TELEVİZYON PROGRAMLARINA UYGUNSUZ İNTERNET SİTESİ VB. ŞEYLERE YASAK GELMESİ LAZIM. BATI NESLİMİZİ YOK EDİYOR. BİZ DE ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ SEYREDİYORUZ. BU DEVLET YIKILIR DEMEDİ DEMEYİN!

15
2
yanıtYanıtla
Başak Ayçin:

Tamam da Kağan, devlet bunları yasaklasa; Artistler, tiyatrocular, sosyeteler, (affedersiniz)(LGBTler, gazeteciler, enteller-danteller, cümleten ayaklanırlar. İktidarın ne ''gericliği'' kalır ne ''dikdatörlüğü''. Anlayacağınız:Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.

yanıt1
yanıt1
Ampul:

Batı bizi kıskanıyor.....

yanıt0
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title