Haberler

Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Aydın'ın Buharkent, Köşk ve Yenipazar ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan devriyeler esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 4 şahsın üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ve kullanma aparatları ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın'ın Buharkent, Köşk ve Yenipazar ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan devriyeler esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 4 şahsın üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ve kullanma aparatları ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın kent genelindeki uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Buharkent, Köşk ve Yenipazar ilçelerinde devriye gezen jandarma ekipleri durumlarından şüphelendikleri 4 şahsı durdurdu. C.B., U.A., E.G. ve Y.Ç. isimli şahısların yapılan üst aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ve kullanma aparatları ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli jandarma karakoluna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yenipazar Buharkent Jandarma Aydın Köşk Jandarma 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title