Haberler

Aydın'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 2 Milyon 400 Bin TL Değerinde Sahte Zeytinyağı Ele Geçirildi

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir işletmede yapılan baskında piyasa değeri 2 milyon 400 bin TL olan sahte zeytinyağı ele geçirildi. İşletmenin sahte zeytinyağlarını Denizli'deki işletmelere sattığı iddia ediliyor.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde pamuk ve ayçiçek yağını karıştırıp paketleyen ve satışı için piyasaya süren satan işletmeye yapılan baskında piyasa değeri 2 milyon 400 bin TL olan sahte zeytinyağı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren, İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan işletmeden piyasaya 'sahte zeytinyağı' sürüldüğünü tespit etti. Teknik ve fiziki takibin ardından akşam saatlerinde hazırlıklarını tamamlayan ekipler zeytinyağı dolum ve paketleme tesisine baskın yaptı. S.K.'ya ait işletmeye yapılan baskında piyasa değerinin 2 milyon 400 bin lira olduğu öğrenilen yaklaşık 6 ton sahte zeytinyağı ele geçirildi. Sahte zeytinyağlarının Denizli'deki işletmelere satıldığı iddia edildi. Polis ekiplerinin baskını sonrası olay yerine gelen İl tarım Müdürlüğü ekipleri yağlardan numune alırken, iş yerindeki depoların vanalarını mühürledi. Yaklaşık 6 ton sahte zeytinyağı yedi emin deposuna gönderildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeytinyağı İncirliova Denizli Aydın Güvenlik Suç 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title