Haberler

Aydın'da Husumetli İki Aile Arasında Kavga: 7 Yaralı

Güncelleme:

Aydın'ın Buharkent ilçesinde husumetli olduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan kavgada 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Karakol önüne toplanan kalabalık grubu, polis havaya ateş açarak dağıtmaya çalışırken jandarma da olay yerine gelerek polis ekiplerine destek oldu. Karakol ve hastane önünde toplanan kalabalık grubun dağıtılması için yoğun çaba sarf edilirken, yaralıların Nazilli'ye sevk edilmesi için geniş güvenlik önlemi alındı.

Buharkent'te husumetli aileler birbirine girdi: 7 yaralı

AYDIN - Aydın'ın Buharkent ilçesinde husumetli olduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan kavgada 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Karakol önüne toplanan kalabalık grubu, polis havaya ateş açarak dağıtmaya çalışırken jandarma da olay yerine gelerek polis ekiplerine destek oldu. Karakol ve hastane önünde toplanan kalabalık grubun dağıtılması için yoğun çaba sarf edilirken, yaralıların Nazilli'ye sevk edilmesi için geniş güvenlik önlemi alındı.

Olay, Buharkent ilçesi Kamilpaşa Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre husumetli olan iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çok sayıda aile üyesinin dahil olduğu kavgada, 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, kalabalığı dağıtırken, olayla ilgili şüphelileri gözaltına aldı. O esnada olayı öğrenen ailelerin üyeleri, karakol önünde toplandı. Karakola girmek isteyen kalabalık grubu, polis ekipleri havaya ateş açarak dağıtmaya çalıştı. Kalabalığın artması ve karakolun camlarının kırılması sebebiyle jandarma ekiplerinden destek istendi. Bölgeye gelen jandarma ve polis ekipleri kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Öte yandan olay da yaralanan ve Buharkent Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahıslar, ilk müdahalelerinin ardından Nazilli'ye sevk edildi. Hastane önünde de toplanan aile üyeleri, yaralıların hastaneden çıkmasına müsaade etmedi. Kolluk kuvvetleri, kalabalığı dağıtarak geniş güvenlik önlemi eşliğinde yaralıların Nazilli'ye sevk edilmesini sağladı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, şüphelilerin tespit edilmesi için çalışma gerçekleştirildi. Ekipler, kalabalığın dağıtılması ve olayın sakinleştirilmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Buharkent Jandarma Nazilli Kavga Aydın Aile Güvenlik Hastane 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title