Haberler

Aydın'da Alkollü Sürücü Dereye Düştü

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova ilçesinde alkollü bir sürücü, otomobiliyle dereye düştü. Sürücünün ehliyetine el konulup aracı trafikten men edildi ve cezai işlem uygulandı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde otomobiliyle dereye düşen alkollü sürücü S.E.'nin ehliyetine el konulup aracı trafikten men edilirken, sürücüye 40 bin TL de cezai işlem uygulandı.

Kaza, gece saatlerinde Yalkı Deresi üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 27 yaşında S.E. henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobili ile dereye düştü. Kazayı fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından S.E.'ye yapılan alkol testinde 2,5 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ekipler, S.E.'nin aracını 60 gün trafikten men ederken araç yediemin otoparkına çekildi. Alkollü sürücüye de 40 bin lira cezai işlem uygulanarak ehliyetine 8 ay süre ile el konuldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İncirliova Aydın Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title