Haberler

Eşi tarafından bıçaklandığını söyleyen kadın, hastaneye varamadan can verdi

Güncelleme:

Aydın'da aile içi tartışmada karnından bıçaklanan genç kadın hayatını kaybetti. Yaralıyken eşi tarafından bıçaklandığını söyleyen genç kadın hastaneye varamadan yolda can verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde çıkan aile içi tartışmada eşi tarafından bıçaklandığı iddia edilen Gülbeyaz Savaş (25), hayatını kaybetti.

EŞİNİN KENDİSİNİ BIÇAKLADIĞINI SÖYLEDİ

Olay, Acarlar Mahallesi'nde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle aile içinde tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada 25 yaşındaki Gülbeyaz Savaş bıçaklandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Karnından bıçaklanmış halde bulunan Gülbeyaz Savaş, iddiaya göre kendisini eşi H.S.'nin bıçakladığını söyledi.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı kadın yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Gülbeyaz Savaş, yolda hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın Olaylar Aile İçi Şiddet Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Hamit Gündoğdu:

Yeter yahu her gün aile içi şiddet sonucu ölümle biten parçalanmış aile dramlari çok korkutucu bir boyuta geldi ülkemde. Bunun sebebi ne yaptığını bilmeyen yönetim, kanun ve adaletin işlemez hale getirilmesi.. denetleme ve eğitim noksanlığı, ekonomik zorluklar ile artan geçim vede yaşamın çok zorlaşması, ülkede çok iyi yaşayan % 10 ile % 90 çok farklı gelir düzeyinin olması..vs vs cinayetleri tetikliyor.

62
7
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Hergün kadına şiddet hergün kadın cinayetleri bu devlet ne iş yapar

32
8
yanıtYanıtla
Erkan Can :

bu haberlerin ardından şuna bir bakın, ülkemizde adam öldürenler kac yıl ceza alıyor,kaç yıl yatıyor.. göreceğiniz rakamlar komik olacak. dün bi haber vardı adam 3 kez evlenip her eşini öldürmüş ve 55 yasında. halk olarak bu sisteme tepki gösterdik mi peki yıllardır ?

26
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title