Haberler

Avcılar'da evine giren hırsızlar yakalandı

Güncelleme:

Avcılar'da bir evde yaşanan hırsızlık olayında, şahısların elleri ve ayakları bağlanarak paraları çalındı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen hırsızların kaçma anları, polis tarafından yakalanan şüphelilerin ifadeleriyle birlikte incelenecek.

Avcılar'da evine girdikleri şahsın ellerini ve ayakların bağlayıp paralarını köpeğini çalan şüpheliler yakalandı. Hırsızların kaçma anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Avcılar Denizköşkler Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Iraklı olan Alı Hameed'in evine gelen 6 yabancı uyruklu şahıs, Hameed'inin ellerini ve ayaklarını bağladı. Hırsızlar daha sonra evde yaptıkları aramada ele geçirdikleri 3 bin dolar, 2 bin lira, ziynet eşyaları, saat, kredi kartları ve Hameed'in köpeğini de alıp kaçtı. Alı Hameed ise kendi imkanlarıyla ellerini çözdükten sonra polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri Iraklı adamın şikayeti üzerine şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin Ambarlı Mahallesi'nde bir sokakta binaya girdiklerini tespit etti. Şüphelilerin adresine yapılan operasyonda yabancı uyruklu olan S.A., M.A., A.A., H.A., N.E.G ile A.G. gözaltına alındı. Operasyonda şüphelilerin evden çaldıkları kartlar, belgeler ve köpeğin yanı sıra çok sayıda hap şeklinde uyuşturucu da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Şüphelilerin evden kaçma anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Avcılar Güvenlik Hırsızlık Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title