Haberler

Atilla Taş polise küfür ve hakaret ettiği için tutuklanmıştı! Kararı duyunca baygınlık geçirmiş

Güncelleme:

Beşiktaş Köyiçi Meydanı'nda şarkıcı Atilla Taş'ın bir eğlence mekanından eşi ile dışarı çıkarıldıktan sonra işletmecilerle kavga ettikleri ve polise saldırdıkları anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Atilla Taş'ın tutuklama kararı sonrası bayıldığı ve ayıldıktan sonra Silivri'deki Marmara Cezaevine gönderildiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta eşiyle gittiği barda alkolün etkisiyle olay çıkaran ve sonrasında olay yerine gelen polislere hakaret ederek fiziksel temasta bulunan Atilla Taş, tutuklandı. Polise mukavemet suçundan tutuklanan Taş'ın kararı duyunca bayıldığı ve ayıldıktan sonra Silivri'deki Marmara Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

BARDA OLAY ÇIKARIP BİR DE POLİSE TEMASTA BULUNDU

Beşiktaş Köyiçi'nde önceki gün bir eğlence mekanında saat 01.00 sıralarında eşi Meltem Taş ile birlikte eğlenen şarkıcı Atilla Taş iddiaya göre aşırı sarhoş olup çevresine rahatsızlık vermiş bunun üzerine eşiyle birlikte dışarı çıkarılmıştı. Bunun üzerine Taş, işletmeciler ile kavga etmesi üzerine olay yerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı "yunus" diye tabir edilen motorize polis ekipleri gelmişti. Olaya müdahale eden polis ekiplerine de fiziki temasta bulunarak hakaret, tehdit ve küfür eden Atilla ve Meltem Taş gözaltına alınmış Atilla ve Meltem Taş emniyetteki işlemlerinin ardından "polise mukavemet", "darp" ve "hakaret" suçlarından adliyeye sevk edilmişti. Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Atilla Taş'ın kavgası ve tutuklanmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

KELEPÇELİ HALDE POLİS HAKARET EDİYOR

Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, eğlence mekanından dışarı çıkarıldıktan sonra polis ekiplerinin geldiği ardından Taş'ın elleri kelepçeli şekilde yerde oturur haldeyken polislere hakaret ettiği görülüyor. Ayrıca eşinin ise bir vatandaş tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı ve uzaklaştırıldığı dikkat çekti. Bir süre sonra da Atilla Taş'ın gözaltına alındığı görülüyor.

Atilla Taş'ın kavgası ve tutuklanmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

TUTUKLAMA KARARINI DUYUNCA BAYILDI

Öte yandan Atilla Taş'ın tutuklama kararını öğrendikten sonra adliyede bayıldığı ortaya çıktı. Taş'ın ayıldıktan sonra polis ekipleri nezaretinde Silivri'deki Marmara Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE CEZAEVİNE GİRMİŞTİ

Atilla Taş, 31 Ağustos'ta FETÖ'nün 'medya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla Gemlik, Bursa'da göz altına alındı ve 3 Eylül'de "örgüt hiyerarşisine dahil olmaksızın örgüte bilerek, isteyerek yardım etmek" suçlamasıyla İstanbul'da tutuklandı. Cezaevindeyken Meltem Güler ile evlenen şarkıcı, 14 ay boyunca tutuklu kaldıktan sonra 25 Ekim 2017'de tahliye oldu.

Atilla Taş'ın kavgası ve tutuklanmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Atilla Taş'ın kavgası ve tutuklanmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Atilla Taş'ın kavgası ve tutuklanmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Köyiçi Meydanı Atilla Taş Beşiktaş Marmara Silivri Kavga Cezaevi Suç 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (15)

VATOZZ:

Vatan evlatları dağda yiğitlik eder bunun gibi o .... Evlatlarida alem yapar poz verir.. vatan bunlara güzel. Nasıl olsa koruyan var rahatlar çünkü.

187
15
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

ülkenin yüzde 48'i böyle

yanıt9
yanıt4
Harun SİZER:

asıl tutuklanması gereken polise saldıran o kadınmış

148
4
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Yanında ki şahıs? O neden tutuklanmadı?

131
8
yanıtYanıtla
Mahmut ayışık:

şu polisin düştüğü duruma bak yazık be.

112
6
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Ne kadar gereksiz işler sarhoş ol polise saldır tamam içtin bari saldırgan olma git evine git çorbacıya saçma çok saçma çok gereksiz

73
4
yanıtYanıtla
MoonShine:

Polise ateş etme yetkisi verilsin. Kendisine saldıran şahsiyetsiz kişilerin sivil halka neler yapabileceğini bir düşünün. Kaldı ki biz devlet memurunun bir düğmesi kopsa cezası 6 ay dan başlar diye büyüdük. Bu ne sululuk? Dışarıdan gelen göçmenler bile ne nazik polisleriniz var diye. Millet ülke içi düzeni sağlamakla görevli birimden zerre çekinmiyor. Bu saçmalık artık sona ermeli polis kardeşlerimiz abilerimiz ablalarımızın silah kullanma ateş etme yetkisi olmalı.

64
10
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Atilla taş görüntülerde ayakta dahi duramayacak füzeyde alkolluyken polise saldırdıgı dediği kameralarda tam tersi görünürken nasıl saldrımış onu anlamadım görevi başındaki polisi trafikte ezip şehit eden sinan cetinin cocugu niye ceza almadı

48
26
yanıtYanıtla
Seray Mert:

Tek doğru yorum.

yanıt14
yanıt10
Vatan Daş:

Bu ne rezilliktir böyle yaa.

38
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title