Haberler

Arnavutköy'de hırsızlar kuyumcuya girmeye çalıştı

Güncelleme:

Arnavutköy'de gece saatlerinde bir kuyumcunun önüne yanaşan hırsızlar, 7 dakika boyunca soygun yapmaya çalıştı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, hırsızlar başka bir esnafın müdahalesiyle olay yerinden kaçtı.

Arnavutköy'de hırsızlar, 7 dakika boyunca insanlara aldırış etmeden kuyumcuya girmeye çalıştılar... O anlar kamerada

İSTANBUL - Arnavutköy'de geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcunun önüne yanaşan hırsızlar 7 dakika boyunca caddeden geçen araçlara aldırış etmeden soygun yapmaya çalıştı. Yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülenirken caddede bulunan başka bir esnafın müdahalesiyle hırsızlar olay yerinden kaçtı.

Olay, geçtiğimiz gece Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde gerçekleşti. Gece 03.30 sıralarında Arnavutköy'ün en işlek caddesi olan Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanını gözüne kestiren hırsızlar araçlarıyla caddede birkaç tur attıktan sonra kuyumcunun önüne park etti. Araçtan inen şahıslar kuyumcu kepengini açmak için 7 dakika boyunca levyeyle uğraştı ancak başarılı olmadı. Yüzleri kapalı olan ve ellerinde çuval ve levye bulunan soyguncular o esnada yoldan geçen araçlara da aldırış etmeden girişimlerine devam etti. 7 dakika sonucunda cadde üzerinde bulunan bir esnafın müdahalesi ile girişimlerini sonlandıran hırsızlar geldikleri araçla olay yerinden hızla kaçtı. Yaşanan hırsızlık girişimi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, zanlılar hala bulunamadı.

"Gece saatlerinde tam 7 dakika uğraşmışlar"

Soygun girişiminin yapıldığı kuyumcunun işletmecisi olan Yılmaz Demirbaş yaşananlar ile ilgili, "Gece 03.30 saatlerinde buraya geliyorlar levyeler ile kepengi zorluyorlar silahları da var, kepengi açamıyorlar. Karşı komşumuz çıkıp bağırıyor ama yanlarına gelemiyor çünkü silahları var. Biz burada ana cadde üzerindeyiz 7 dakika boyunca açmaya çalışmışlar ama başarılı olamamışlar. Olay yaşandıktan yarım saat sonra beni emniyetten aradılar. Kepenk detektörlerinin nerede olduğunu biliyorlar bu nedenle yandan açmaya çalışıyorlar. Burada yılların emeği var gerçekten korktuk" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Polis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title