Haberler

Eşiyle tartışan adam, kalmak için gittiği arkadaşının evinde intihar etti

Güncelleme:

Gaziantep'te eşiyle tartıştıktan sonra bir süredir arkadaşının evinde kalan Aykut P. kendisini asarak yaşamına son verdi. Şahsın eşiyle tartıştığı ve bu yüzden arkadaşının evinde kaldığı öğrenildi.

Bir süre önce eşiyle tartışan 1 çocuk babası Aykut P. arkadaşının Güneykent Mahallesi'ndeki evinde kalmaya başladı.

KÖTÜ KOKULAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİLER

Dün gece, Aykut P.'nin kaldığı teras kattaki daireden gelen kötü kokular üzerine binada oturan aileler, ev sahibine haber verdi. Ev sahibi de Aykut P.'yi aradı, ulaşamayınca da yakınlarına haber verdi.

TAVANA ASILI BULUNDU

Adrese gelen yakınları çilingir yardımıyla girdikleri evde Aykut P.'yi kapının ardında tavana asılı buldu. Birkaç gün önce intihar ettiği tahmin edilen Aykut P.'nin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Aykut P.'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güneykent Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (8)

ADANALI:

Halen anlayan yok Tükiye de geçim sıkıntısı VAR bu nedenle insanlar kriz geçirip intihar ediyor.

21
4
yanıtYanıtla
Capon:

En ufak şeyde devleti kötülemeyi marifet sanıyorsunuz. Yok ekonomikmiş de bilmem ne.

4
19
yanıtYanıtla
Hakan:

intiharlar ekonomikse yazık insanlara.Avrupada böyle bir şey yok.Herkesin barınma ve yaşama hakkı devlet tarafında sağlanıyor.İnsanlar bu yüzden Avrupaya kaçmak istiyorlar.

12
2
yanıtYanıtla
murat:

evet evet gördük avrupanın nasıl olduğunu ne kadar menedi! ne kadar gelişmiş olduklarını! sadece kendini düşünen bencil insan topluluğu. Zulüm ve yağmadan başka felsefeleri yok. Kendinden olmayana saygıları yok. Ötekileştirip yok etmekten başka bir şey bilmiyorlar sömürücüler.

yanıt0
yanıt0
yinemi:

nedir abi bizim zorumuz canımızla nasıl bu hâle geldik bakanlığımız bunula ilgili bir çalışma yapmazmı nereye gidiyor bu toplum aile müessesinin korunması için bir parti gen soru versin komisyon kurulsun yapılsın bir şeyler.

7
0
yanıtYanıtla
Malı farikito loy loy:

Türkiye de. Gelecek güvencesi yok. Umutsuzluk insanı her hale sokuyor. Dayısı olan işini hallediyor

2
2
yanıtYanıtla
BUNLAR PROVAKATÖR:

EKONOMİYİ KÖTÜ GÖSTERMEK İÇİN BİLEREK İNTİHAR EDİYORLAR. . SANKİ FAKİRLİKTEN İNTİHAR ETMİŞ GİBİ HAVA YARATIP EKONOMİ KÖTÜ ALGISI YARATIYORLAR

0
4
yanıtYanıtla
Anlamadım:

Varlıktandır, varlıktan!!!!Allah yardımcımız olsun

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title