Haberler

Ardahan-Çıldır Karayolu'nda Sis ve Buzlanma Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Güncelleme:

Ardahan'da etkili olan sis, tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Mozeret Geçidi'nde yaşanan aksamalar sürücüleri zor durumda bırakıyor.

Ardahan'da sis ve tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor

ARDAHAN - Ardahan- Çıldır Karayolu'nda sabah saatlerinde etkili olan sis, tipi ve buzlanma ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Ardahan'da yüksek kesimlerde etkili olan tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Çıldır Aktaş Sınır Kapısı Yolu Mozeret Geçidi'nde etkili olan sis, tipi ve buzlanma; ulaşımda aksamalara yol açtı.

Sürücülerden İsmail Kahya, "Şu anda Mozeret geçidindeyiz. Yoğun bir sis var. Bizde bu sisli havada yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyoruz. Aşıkşenlik tünelinin bir tüpü açıldı. Gürcistan'a gitmek için bu yolu kullananlar açılan tek tüpten geçiyor. Fakat dönüş yolunda Mozeret geçidini kullanmak zorundayız. Bu zor şartlarda burada yaşamaya çalışıyoruz. İnşallah Aşıkşenlik tünelinin diğer tüpü de faaliyete geçerse bu çileden kurtulmuş oluruz" dedi.

Ekipler ise, bölgede ulaşım sorunları yaşanmaması için yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Sürücülerin sık sık uyarıldığı bölgede, görüş mesafesinin yer yer sıfıra düştüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ardahan Çıldır Çıldır Ulaşım Hava Durumu Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title